Free-to-play-game The Division Heartland geannuleerd

Free-to-play-game The Division Heartland geannuleerd

Werknemers worden op games als XDefiant en Rainbow Six Siege gezet

Ubisoft heeft The Division Heartland geannuleerd.

Dat onthulde de uitgever tijdens het bekendmaken van de fiscale jaarcijfers van het bedrijf. "We worden selectiever in onze investeringen en hebben daarom besloten om de ontwikkeling van The Division Heartland stop te zetten. We zetten de werknemers in voor grotere kanshebbers zoals XDefiant en Rainbow Six Siege."

De game, die in 2021 werd onthuld, speelde zich af in het kleine Amerikaanse stadje Silver Creek, dat spelers als Division-agent hadden moeten beschermen tegen rogue agenten en het virus wat een groot deel van de bevolking heeft uitgeroeid. Spelers zouden Boston-agent Mackenzie Reed helpen met het opbouwen van een basis, genaamd 'Rocket Rink'. Daar konden spelers elkaar vinden en groepen vormen. Elke dag had het virus op andere plekken in de stad kunnen opduiken. Verder hadden er survivalelementen in de game gezeten, zoals de noodzaak om water mee te nemen om te kunnen drinken. Het spel werd ontwikkeld door Red Storm Entertainment.

Ubisoft werkt ondanks de annulering wel aan diverse andere The Division-games, waaronder een derde deel in de hoofdreeks en de mobiele game Tom Clancy's The Division Resurgence.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"hebben daarom besloten om de ontwikkelaar van The Division Heartland stop te zetten" Dat moet denk ik "ontwikkeling" zijn. Ik had bij het uitkomen van de eerste Division game eigenlijk gedacht dat het een service game zou zijn en dat er niet steeds een nieuw deel zou komen. De eerste twee delen zijn qua gameplay nagenoeg hetzelfde.

0
test

Je maakt je gebruikersnaam waar! ;) Aangepast

0
test

Deze user plaatst altijd dit soort onzinnige posts, gewoon negeren

0

@StormFox iets wat je niet begrijpt is niet per definitie onzin ;)

0

Er zitten echt GROTE verschillen tussen the division 1 en 2 hoor. Deel 2 leunt veel meer op de kracht van de gear die je aan hebt, heeft verschillende classes. Je gaat in deel 2 veel minder snel dood. Er gebeurd veel meer in de wereld. Ze zijn hetzelfde in dat het open wereld 3rd person co-op shooters zijn. Maar dan kan je ook zeggen dat iedere sequel nagenoeg hetzelfde is

0

Ah ok, zie reactie StormFox, ik praat werkelijk ALTIJD onzin. En ik voldoe graag aan ieders verwachtingen

[Reactie gewijzigd door KloptNietWatJeZegt op 16 mei 2024 - 11:30]

0
test

Dus ze zien XDefiant als een grotere kanshebber terwijl The Division zichzelf al bewezen heeft? Ik snap steeds minder van Ubisoft. XDefiant is een Valorant Rip-Off en zoals ik in een ander artikel al schreef ziet het er goed uit en leuk. Maar is mijn angst erg groot dat dit gaat floppen net als de andere F2P games van Ubisoft die ook een rip-off waren. Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

[Reactie gewijzigd door JustSafety op 16 mei 2024 - 07:45]

0

Aanbevolen voor jou