Fortnite krijgt mogelijk picture-in-picture-functie voor reclame en social media

Fortnite krijgt mogelijk picture-in-picture-functie voor reclame en social media

Lekker TikTokken tijdens het gamen

Epic Games werkt mogelijk aan een picture-in-picture-functie voor Fortnite, zo meldt respectabele Fortnite-dataminer Hypex op X.

In een screenshot toont het kanaal nieuwe functies uit de code van de meest recente update, waarbij spelers in de ‘PictureInPictureAction’ content kunnen starten, pauzeren, liken en rapporteren in een zweven scherm boven de game. Het scherm zou bedoeld zijn om bijvoorbeeld door sociale media als TikTok te scrollen tijdens het spelen.

Daarnaast zou de functie ook een ‘advert widget’ bevatten, wat erop duidt dat Epic de functie ook zou kunnen inzetten voor advertenties. Daarbij moet vermeld worden dat Epic Games tegelmatig nieuwe functies test zonder ze daadwerkelijk te implementeren. Volgens GMatrix Games en Hypex werd de functie al eens eerder geschrapt uit de code, maar is deze dus weer terug met de meest recente update.

Die update brengt onder andere een samenwerking met Nickelodeon voor Avatar: The Last Airbender met zich mee. Vanaf morgen om 15:00 uur vindt er een evenement plaats waarin populaire personages als Aang, Katara en Toph te verdienen zijn.

Het evenement is onderdeel van Chapter 5 Season 2, dat in het teken staat van Griekse mythologie.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iets zegt me dat dit vooral voor reclame gebruikt zal worden. Lijkt me toch dat je niet door TikTok kan scrollen als je aan het gamen bent?

0

Makkelijk, je speelt een duo en je moet of kan niet meer gereboot worden, maar je wacht netjes tot het hele team af is, maar je wil toch tiktokken en meekijken met de match

0

Aanbevolen voor jou