Fortnite kondigt officieel cross-over met Jujutsu Kaisen aan

Fortnite kondigt officieel cross-over met Jujutsu Kaisen aan

Nog meer anime in Fortnite

Het multiversum van Fortnite wordt opnieuw uitgebreid met een cross-over. Deze keer verwelkomt de survivalgame personages uit Jujutse Kaisen, een immens populaire anime in Japan.

Het officiële Fortnite-account op social media heeft een korte teaser gedeeld van de cross-over, waarin we de tovenaren Yuji, Megumi, Gojo en Nobara uit Jujutse Kaisen zien strijden tegen de bekende Fortnite-personages Banana Man en Fishsticks. De cross-over wordt gelanceerd met de nieuwe Versie 25.30-update, die volgende week dinsdag (8 augustus) uitkomt.

Watch on YouTube

 Dat de cross-over tussen Fortnite en Jujutsu Kaisen eraan zat te komen, wisten we eigenlijk al. Dataminers hadden namelijk al verschillende hints ontdekt die wezen op een samenwerking tussen het spel en de populaire anime.

Nu de cross-over officieel is aangekondigd, weten we dat er in ieder geval vier nieuwe skins naar de game komen. Volgens een leak zal het personage Gojo echter twee verschillende verschijningen hebben, waaronder een waarin hij geen bandana voor zijn ogen draagt. Het is waarschijnlijk dat er ook nieuwe items en vechttechnieken zullen verschijnen, zoals eerder het geval was bij andere samenwerkingen met animeseries zoals Dragon Ball Z en My Hero Academia.

Deze nieuwe samenwerking met Fortnite heeft alles te maken met het tweede seizoen van Jujutsu Kaisen, dat momenteel wordt uitgezonden. Jujutsu Kaisen heeft in korte tijd als mediafranchise een prominente rol weten te krijgen in de popcultuur. Wereldwijd is er veel merchandise van de franchise verkrijgbaar en het grote Universal Studios heeft meerdere attracties rondom de serie geopend in hun Japanse pretpark.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou