Final Fantasy 7 Rebirth verschijnt in 2024

Final Fantasy 7 Rebirth verschijnt in 2024

Niet meer dit jaar dus

Final Fantasy 7 Rebirth verschijnt vroeg in 2024.

Dat onthulde Square Enix tijdens Summer Game Fest. De getoonde trailer maakt meer bekend over het verhaal en toont ook korte gameplaybeelden waarin gevechten te zien zijn. De video is hieronder te bekijken. De game verschijnt op twee discs. 

Rebirth is het tweede deel van het Remake-project van Final Fantasy 7. Aan het einde van het eerste deel verlaten de helden de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. Eerst stond de game gepland voor de winter van 2023, maar dat is dus niet gehaald.

De game komt exclusief naar PlayStation 5.

Watch on YouTube
Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ziet er goed uit. Ben vooral benieuwd waar ze het verhaal gaan brengen.

0
test

Trailer lijkt tot nu toe redelijk trouw te zijn aan het verhaal, behalve het begin en Tifa die uitspreekt dat Cloud nooit in Nibelheim was (dat laatste zou te vroeg moeten zijn in het verhaal). Het einde van de trailer kun je zien als Sephiroth die Cloud nog meer paranoïde maakt.

0
test

Ik heb dit niet meegekregen, maar wat houdt dit project in? Want het is een remake van deel 7, maar wel met (mogelijke) wijzigingen in het verhaal?

0
test

@Rutgie. Ja, er is al een eerste deel verschenen op PS4 en laster PS5, Final Fantasy VII Remake. Dat deel eindigt wanneer je Midgar voor het eerst verlaat. Dit is het tweede deel en pakt daarna het verhaal weer op. Er moet ook nog een derde deel verschijnen. Het verhaal volgt grotendeels het origineel, maar er lijkt soms iets vreemds aan de hand te zijn. Wat dat precies inhoudt, moet nog verder duidelijk worden.

0

De FF hebben me eigenlijk nooit echt kunnen boeien en ik weet niet waarom ze zien er altijd fantastisch uit

0

Ouwe VVD'er van me.

0

Aanbevolen voor jou