Final Fantasy 7 Rebirth-patch pakt Platinum Trophy-bug aan

Final Fantasy 7 Rebirth-patch pakt Platinum Trophy-bug aan

Daarnaast is de soundtrack van de game nu te koop

De pas uitgekomen nieuwe patch voor Final Fantasy 7 Rebirth zorgt er voor dat spelers weer in staat zijn de Platinum Trophy voor de game vrij te spelen.

Nadat onlangs patch 1.020 voor de game uitkwam, kon de missie 'Can't Stop, Won't Stop' niet worden geklaard. Mensen moeten een high score verbreken op de G-Bike Arcade Simulator, maar de score kon opeens niet meer worden geregistreerd. Daardoor kon de Platinum Trophy niet behaald worden.

De nieuwe patch, update 1.030, zorgt er dus voor dat dit wel weer mogelijk is. Verder zijn er diverse verbeteringen aan de stabiliteit en functionaliteit van de game aangebracht, en zijn er diverse andere bugs opgelost.

Overigens is deze week ook de soundtrack van Final Fantasy 7 Rebirth uitgebracht, waarop in totaal 175 nummers staan. Deze kan zowel fysiek op cd's als digitaal gekocht worden.

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. De game verscheen afgelopen februari voor PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou