'Final Fantasy 7 Rebirth ook te begrijpen voor nieuwe spelers'

'Final Fantasy 7 Rebirth ook te begrijpen voor nieuwe spelers'

Eerst zien, dan geloven

Het aankomende Final Fantasy 7 Rebirth zou ook goed te volgen moeten zijn voor nieuwe spelers.

Dat zegt co-regisseur Motomu Toriyama op Twitter als antwoord op een gestelde vraag. Het Twitter-account van Final Fantasy 7 plaatst al enkele dagen een Q&A-serie, waardoor we weten dat er nu gewerkt wordt aan het bepalen van de releasedatum, en dat de wereld een 'hoge mate van vrijheid' zal bevatten.

Rebirth is het tweede deel in de Remake-serie van Final Fantasy 7, dat uiteindelijk het hele verhaal (of een variatie daarop) van het oorspronkelijke deel zou moeten vertellen. Hoe nieuwe spelers het verhaal kunnen volgen zonder Remake te hebben gespeeld, wordt niet precies verteld.

"We hebben voorbereidingen gedaan zodat spelers die de eerste game niet hebben gespeeld volledig kunnen genieten van Final Fantasy 7 Rebirth", zegt Toriyama.

Een precieze releasedatum voor de game is niet bekend. Eerder werd gezegd dat Rebirth komende winter zou moeten verschijnen.

View post on X
Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, onzin toch? Dan ga je in het eerste deel alles perfect opzetten qua storytelling en lore voor deel 2... en dan is het "makkelijk te volgen". Geloof er weinig van eerlijk gezegd, haha! Maar ZIN IN!!

0
test

Ik gok dan maar dat er een 'Previously on...'-video in Rebirth zit, voor nieuwe spelers.

0
test

nou ja, goede flashbacks en gesprekken die over voorgaande gebeurtenissen gaan kunnen heel goed helpen hoor. Bij lord of the rings als voorbeeld is er ook een voorgaand verhaal, iets wat 3000 jaar voor het verhaal afspeelt en dat lukt heel goed met flashbacks en een intro filmpje. en zo ook met Harry Potter. We krijgen wel te zien wat er vooraf ging maar echt het verhaal in het groot verteld wordt het niet. Toch zal iedereen die de films kijkt of de boeken leest snappen wat er vooraf ging. Dus zo lastig hoeft het niet te zijn hoor. Een beetjes schrijver zou met een paar sterke flashbacks en goede conversaties al heel wat duidelijk moeten kunnen maken.

0
test

Waarschijnlijk krijg je gewoon een recap in je mik geduwt wanneer je de game opstart. Prima, zo'n verfrisser. Die van Jedi: Survivor was ook episch!

1
test

Vergeet niet dat ook God of War Ragnarok deze had, optioneel dan. Ook Spider-Man 2 zal er vast eentje krijgen. Eerlijk vind ik dit een (zeer) positieve trend, kost in principe niet veel moeite voor de ontwikkelaar om een paar cutscenes samen te voegen tot een redelijke recap.... Al is FF7 Remake redelijk onmogelijk om dit te doen, omdat het verhaal waarschijnlijk eerder een vervolg is op de originele tijdlijn.

0

Aanbevolen voor jou