Final Fantasy 16 wordt een week voor release al verkocht

Final Fantasy 16 wordt een week voor release al verkocht

Pas op voor spoilers op internet

Sommige winkels hebben Final Fantasy 16 al verkocht - een week voor de officiële release.

Zo valt op Reddit te zien dat iemand zijn exemplaar al heeft ontvangen, en ook in onderstaande video is te zien hoe iemand de game uitpakt. Final Fantasy 16 komt officieel op donderdag 22 juni uit - de game wordt op sommige plekken dus al een week voor release verkocht.

Vorige week is overigens een demo van Final Fantasy 16 uitgekomen. Deze demo bevat de proloog van de game, wat ongeveer twee uur beslaat. Spelers kunnen de geboekte progressie meenemen naar het uiteindelijke spel. Wanneer men de demo uitspeelt, wordt er een tweede demo ontgrendeld die zich specifiek op gevechten richt.

Final Fantasy 16 verschijnt op PlayStation 5 en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is ronduit shit voor mij. Ik kijk jaren uit naar het spel en heb nu geluk dat ik het spel zonder werkdruk kan spelen (Onderwijssector + student). Nu vind ik het niet erg om spoilers te vermijden, maar mijn complete algoritme is door mijn hyperfixatie omgetoverd tot FFXVI van allerlei kanalen. Zelfs al probeer ik dit te vermijden, zal het algoritme mij vinden. Nu vind ik dat bij een remake niet erg, of een spel waarvan de story mij iets minder uitmaakt... maar dit vind ik echt shit. Sorry, dit was even mijn sadtalk.

0
test

Bepaalde kanalen dan even vermijden als je dit echt zo erg vindt?

0
test

Ik vraag me af waarom er van deze game nog geen review is geschreven? Of heb ik deze gemist? Ik wou eerst de review afwachten alvorens te kopen maar uiteindelijk het spel alsnog maar gepreorderd gezien ik wel het idee heb dat dit een topper gaat worden (en de demo me volledig overtuigde)... Het ontbreken van reviews valt me wel vaker op... park beyon, ook een titel die me interessant leek en genoeg aandacht heeft gekregen, nergens op de site een review te vinden.. vind ik wel een verbeterpunt aan deze site... Al vind ik deze reviews bijvoorbeeld ook niet terug op een site als ign, des te meer een kans om punten te scoren lijkt me.

0

Aanbevolen voor jou