Final Fantasy 16-uitbreiding The Rising Tide verschijnt op 18 april

Final Fantasy 16-uitbreiding The Rising Tide verschijnt op 18 april

Bevat onder andere een nieuw gebied om te verkennen

The Rising Tide, de tweede uitbreiding voor Final Fantasy 16, komt op 18 april uit.

Dat werd tijdens een panel op PAX East aangekondigd. Hieronder kan een trailer van de uitbreiding worden bekeken, alsmede het complete panel.

The Rising Tide speelt zich af voor het einde van de hoofdgame. Een brief van een onbekende afzender komt aan bij de thuisbasis van Clive en de rest. De Dominant van Leviathan, de verdwenen Eikon van Water, moet gered worden. Clive en zijn metgezellen moeten afreizen naar Mysidia, een "land verborgen onder een blauwe hemel", waar ze de tragische geschiedenis van een verloren bevolking ontdekken.

The Rising Tide bevat nieuwe locaties, (zij)missies en moves. Clive zal verschillende watermoves leren en zijn vijanden zelfs kunnen laten verdrinken. Ook bevat de uitbreiding een nieuwe modus, Kairos Gate, waarin spelers twintig levels met oplopende moeilijkheidsgraad moeten zien te overleven. Deze modus komt na het uitspelen van The Rising Tide beschikbaar. De uitbreiding zal los of via de uitbreidingspas gekocht kunnen worden.

Op 18 april komt ook een gratis update voor Final Fantasy 16 uit. Zo komt er een Quick Complete-functie, waarmee spelers na het behalen van een doel binnen een missie meteen terug kunnen keren naar de NPC die de missie gaf. Ook kan de besturing vrij aangepast worden, zijn er nieuwe muzieknummers op scrolls om te verzamelen en meer.

Final Fantasy 16 is verkrijgbaar voor PlayStation 5. Ook wordt er gewerkt aan een pc-versie van de game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou