Final Fantasy 16 krijgt een PlayStation 5-bundel

Final Fantasy 16 krijgt een PlayStation 5-bundel

Vanaf 4 mei te bestellen

Sony heeft een PlayStation 5-bundel met Final Fantasy 16 onthuld.

De bundel is verkrijgbaar bij PlayStation Direct, de eigen online winkel van Sony, en bevat een downloadcode voor Final Fantasy 16. De console is een reguliere witte PlayStation 5. Het betreft dus geen gelimiteerde editie. De bundel is vanaf 4 mei te bestellen.

Er komen ook een speciale controller en faceplates uit voor de PS5, zo meldt Sony in Japan. Het is nog onduidelijk of die ook in Nederland uitkomen. Beiden zijn hieronder te zien. 

Final Fantasy 16 en de nieuwe PlayStation 5-bundel komen op 22 juni uit en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen.

final fantasy 16
final fantasy 16

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Waarom een bundle uitbrengen met de game. En vervolgens een gewone standaard witte ps5 in de bundle duwen terwijl je los wel van faceplates uitbrengt om een ps5 in de final fantasy 16 stijl te steken. Waarom proef ik hierin een gemiste kans en een rare keuze. Deze set vraagt gewoon om die controller en die faceplates. Maar nee die kun je los kopen.

0

Aanbevolen voor jou