Final Fantasy 16-dlc Echoes of the Fallen nu verkrijgbaar

Final Fantasy 16-dlc Echoes of the Fallen nu verkrijgbaar

Nieuw themanummer voor Final Fantasy 7 Rebirth onthuld

Square Enix heeft de Final Fantasy 16-uitbreiding Echoes of the Fallen plotseling uitgebracht.

Afgelopen september kondigde producent Naoki Yoshida al aan dat er twee uitbreidingen voor FF16 in ontwikkeling waren, en de eerste is vannacht tijdens The Game Awards uitgebracht.

Echoes of the Fallen draait om vreemde, duistere kristallen die op de zwarte markt va Valisthea terechtkomen. Clive en zijn metgezellen gaan op onderzoek uit en stuiten op een groep verdachte handelaars. Dit leidt ze naar een veralten Fallen-toren genaamd de Sagespire.

De dlc kan voor ongeveer 10 euro aangeschaft worden. In de lente van 2024 verschijnt tweede dlc The Rising Tide. Beide uitbreidingen kunnen via een seizoenspas voor 25 euro worden aangeschaft.

Final Fantasy 16 kwam eerder dit jaar uit voor PlayStation 5 en ontving een 9 van Erik Nusselder: "Final Fantasy 16 is een gedurfd en ambitieus actie-avontuur vol memorabele momenten, aangrijpende wendingen en een nieuw, flitsend vechtsysteem dat uitstekend uitpakt. Het was misschien nog beter geweest als de game helemaal afscheid had genomen van zijn rpg-roots, maar de liefde voor Final Fantasy en epische verhaalvertellingen is tijdens elke minuut voelbaar."

Overigens werd er ook een nieuw themanummer voor het op 29 februari te verschijnen Final Fantasy 7 Rebirth uitgebracht. Nobuo Uematsu speelde het nummer op The Game Awards. Het nieuwe nummer kan hieronder ook bekeken worden.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou