Final Fantasy 16 bevat New Game Plus-modus met hoge moeilijkheidsgraad

Final Fantasy 16 bevat New Game Plus-modus met hoge moeilijkheidsgraad

De 'Final Fantasy Mode' komt beschikbaar na het uitspelen

Wanneer mensen Final Fantasy 16 uitspelen, wordt er een New Game Plus-modus in de game ontgrendeld met een extra uitdagende moeilijkheidsgraad.

Dat heeft Square Enix gisteren tijdens een livestream onthuld. Na het uitspelen van de game wordt er een New Game Plus ontgrendeld. Dit is de 'Final Fantasy Mode'. Hierin wordt de levelcap niet alleen naar honderd verhoogt, maar het bevat ook uitdagendere vijanden.

Mensen kunnen hun level, items en vrijgespeelde abilities uit het vorige potje wel meenemen. Ook kan men een speciaal 'Ultima-wapen' craften om stand te houden tegen de pittigere vijanden.

Mensen die Final Fantasy Mode uitspelen, ontvangen een gouden Trophy. De platinum-Trophy kan dus blijkbaar alleen behaald worden door ook deze Final Fantasy Mode uit te spelen.

Final Fantasy 16 komt aanstaande donderdag uit op PlayStation 5. Tijdens de livestream werd ook onthuld dat er op de dag van release een patch klaarstaat, al is het niet noodzakelijk deze te downloaden om de game toch te kunnen spelen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou