Filmproductiebedrijf A24 helpt mee met Death Stranding-film

Filmproductiebedrijf A24 helpt mee met Death Stranding-film

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt

Het geprezen onafhankelijke filmproductiebedrijf A24 helpt mee met de film gebaseerd op Death Stranding.

Dat liet het bedrijf opvallend genoeg weten via een bericht op de officiële A24-winkelsite, waar nu ook een t-shirt met daarop het A24-logo geïnspireerd door Death Stranding gekocht kan worden. Kort daarna werd de samenwerking ook via de officiële website van Kojima Productions onthuld.

A24 heeft de elf jaren een naam voor zichzelf gemaakt met films als Hereditary, Lady Bird, Everything Everywhere All At Once, Uncut Gems, The Wale, Midsommar, Ex Machina en The Green Knight.

Eind vorig jaar werd de Death Stranding-film aangekondigd. De film wordt geproduceerd en gefinancierd door Hammerstone Studios van Alex Lebovici. Dat bedrijf produceerde eerder de horrorfilm Barbarian en Bill & Ted Face the Music. De Amerikaanse tak van Kojima Productions helpt mee met de productie. Volgens Lebovici moet de film "herdefiniëren" wat een gameverfilming precies inhoudt. "Het wordt veel intiemer en meer gegrond. (...) Deze film wordt een authentieke 'Hideo Kojima'-productie."

Kojima liet eerder al weten nauw betrokken te zijn bij de productie: "Om duidelijkheid te scheppen: ik ben nauw betrokken bij de productie, het toezien van, het plotten, het uiterlijk, design en de content van de verfilming van Death Stranding. Ik zal alleen niet regisseren."

Death Stranding kwam in 2019 uit op PlayStation 4 en kwam later ook naar pc en PlayStation 5. Het is de eerste game van Metal Gear-ontwikkelaar Kojima sinds hij vertrok bij uitgever Konami. Acteurs en actrices als Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Margaret Qualley en Léa Seydoux hebben rollen in de game. Vorig jaar werd vervolg Death Stranding 2 aangekondigd voor PlayStation 5.

Death Stranding
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou