Film Mortal Kombat 2 volgend jaar in de bioscoop

Film Mortal Kombat 2 volgend jaar in de bioscoop

De film Mortal Kombat 2 is vanaf 24 oktober 2025 te zien in de bioscoop.

Dat heeft Warner Bros. bekendgemaakt (via Variety). Een vervolg op het in 2021 verschenen Mortal Kombat werd begin 2022 bevestigd

Jeremy Slater, de schrijver van de aankomende Moon Knight en Fantastic 4, is verantwoordelijk voor het script. Simon McQuoid neemt de regie op zich.

De cast bestaat onder andere uit Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle en Martyn Ford.

Veel meer details over de film zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou hopelijk begint de film meteen met de kill van de hoofd persoon van de eerste film en dan lekker de hoofd rol geven aan Hiroyuki Sanada (scorpion) en dan is de film al vele malen beter dan de eerste film.

0
test

Het blijft een bizarre keuze om een Mortal Kombat film te maken op vervolgens met een original hoofdpersoon aan te komen zetten. Trieste is dat de idioot die met dat idee aan is komen zetten waarschijnlijk nog dik betaald krijgt ook.

0
test

Ja maar zo kan dus deel 2 beter worden meteen een dikke kill van de nieuwe badguy en klaar rest lekker op de originele personages doen.

0

Aanbevolen voor jou