Fallout 4-update nu beschikbaar

Fallout 4-update nu beschikbaar

Terug naar Vault 111 in 4K

Bethesda heeft een update voor Fallout 4 uitgebracht met een aantal verbeteringen en toevoegingen aan de game. De update is beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

De update is nu beschikbaar! De inhoud van de update werd al eerder bekendgemaakt via Bethesda’s Fallout-blog. Pc-spelers kunnen een aantal bug-fixes en widescreen-support verwachten. Voor consoles betekent de update onder anderen dat spelers kunnen kiezen tussen een kwaliteits- en prestatiemodus en dat de game beschikbaar wordt in 60 frames per seconde. Tot slot is de game vanaf vandaag ook Steam Deck Verified, wat inhoudt dat het volgens Valve goed speelbaar is op de handheld-pc. 

Daarnaast kunnen Fallout-fans nieuwe content verwachten, waaronder nieuwe skins, een nieuwe missie en meer wapens voor in je arsenaal. Voor die tijd kun je je alvast voorbereiden op de gevaren in de Commonwealth door deze lijst met 21 tips door te nemen.

Dat de update nu uitkomt is uiteraard geen verrassing, de Fallout-serie op Amazon Prime is namelijk ontzettend populair. Een tweede seizoen is dan ook al bevestigd en de spelersaantallen van vrijwel elke game in de franchise zijn flink gestegen.

Verwacht volgende week een review van de ‘current-gen’ update van Fallout 4.

Fallout 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Moet zeggen het is een goeie update, het is niet de mooiste game maar hij is wel mooier dan voorheen en speelt lekker op performance Mode.

0

Ik had gehoopt op meer grafische power. Overigens een pure scam dat omdat ik de base game via PS Plus had geclaim de next gen upgrade nu niet gratis is maar 20EUR kost. Ondanks dat ik daarna alle DLC's heb aangeschaft.

1
test

Misschien een bug zoals vele cross games in begin hadden op ps5 om die versie te krijgen. En dan over meer opties dan hadden ze het wel meer gehyped inplaats van deze maand komt er een update uit. Ik ben er tevreden mee speelt lekker soepel en ziet er goed uit voor zo oude game.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 25 april 2024 - 20:43]

0
test

Het is dus een bug en word aan een oplossing gewerkt heeft bethasda al gezegd. Het moet dus echt een free update zijn voor elke versie van de game

1

Aanbevolen voor jou