Embracer-baas weigert over status Star Wars: KotOR-remake te praten

Embracer-baas weigert over status Star Wars: KotOR-remake te praten

Er gaan al geruime tijd geruchten over een stroef ontwikkeltraject

Lars Wingefors, de CEO van Embracer Group, heeft laten weten geen uitspraken meer te doen over de huidige status van de eerder aangekondigde remake van Star Wars: Knights of the Old Republic.

Tijdens de meest recente presentatie van diens kwartaalcijfers, waar het bedrijf ook meer details gaf over diens grootschalige herstructurering, werd Wingefors gevraagd over de remake. Daarop antwoordde hij: "Ik merk dat alles wat ik hier over zeg in het nieuws komt, dus dat is mijn enige opmerking."

De remake van de geprezen Bioware-rpg werd al in 2021 voor PlayStation 5 aangekondigd. Sindsdien is er echter geen officiële informatie naar buiten gekomen. Wel gaan er sinds dit jaar geruchten dat de ontwikkeling stroef verloopt - volgens Jason Schreier zou de ontwikkeling zelfs gepauzeerd zijn. De geruchten laaiden afgelopen september weer op toen Sony de aankondigingstweet en -trailer van de game van social media en YouTube verwijderde.

Het antwoord van Wingefors maakt de situatie wat dat betreft niet duidelijker, al is de Gamer.nl-redactie zich bewust van de ironie in het plaatsen van dit nieuwsbericht.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

wat mij ook het vermelden waard lijkt is dat Embracer 900 werknemers heeft ontslagen en 15 games heeft geannuleerd. Of heb ik dat nieuwsbericht hier gemist misschien?

-1
test

Er wordt zelfs gelinkt naar dat bericht in dit nieuwtje!

1

ik zie het nu inderdaad, toch knap overheen gelezen

0
test

Net zoals veel grote gamebedrijven hebben gedaan, dus Embracer is daar niet bijzonder in.

0
test

Lol, hij heeft wel gelijk. Het is al nieuwswaardig dat hij alleen maar zegt: I notice that anything I say to this becomes a headline, so that is my only comment

0

Aanbevolen voor jou