Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree verschijnt op 21 juni

Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree verschijnt op 21 juni

De uitbreiding gaat 39,99 euro kosten

Shadow of the Erdtree, een uitbreiding voor FromSoftware's Elden Ring, verschijnt op 21 juni. De eerste beelden werden vandaag uit de doeken gedaan.

De uitbreiding gaat 39,99 euro kosten en biedt een compleet nieuw verhaal die zich afspeelt in de 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen.

"Verken onbekende gebieden, neem het op tegen formidabele tegenstanders en zwelg in de triomf van de overwinning." Volgens FromSoftware betreft Shadow of the Erdtree de grootste uitbreiding die ze tot nu toe hebben gemaakt voor een game.

Hieronder kan de nieuwe trailer bekeken worden, alsmede een collector's edition voor de uitbreiding. Er komt daarnaast een speciale bundel uit waarin zowel de basisgame als de uitbreiding zitten.

Shadow of the Erdtree verschijnt op dezelfde systemen als waar Elden Ring op beschikbaar is, oftewel PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam).

Watch on YouTube
Elden Ring
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

HELE dikke trailer zeg! Deze ga ik pre-orderen!

0
test

Heel vet, zo veel zin in. Vier maanden wachten duurt nog wel lang maar nu kan ik in ieder geval mijn vakantie gaan inplannen :)

0

Aanbevolen voor jou