Elden Ring-patch lost bugs in PS5- en pc-versies van de game op

Elden Ring-patch lost bugs in PS5- en pc-versies van de game op

FromSoftware heeft een nieuwe patch voor Elden Ring uitgebracht die zich richt op problemen in de PlayStation 5- en pc-versies van de game.

Op pc was er een bug waardoor de grafische kaart van de speler niet correct gebruikt werd, waardoor de game erg traag afspeelde. Ook werd de game soms tijdens een gevecht met de Fire Giant gesloten. Deze en andere bugs zijn nu opgelost.

Op PlayStation 5 was er - vergelijkbaar met andere FromSoftware-games - de mogelijkheid dat spelers hun progressie verloren wanneer ze de console afsloten zonder dat via het gamemenu te doen - bijvoorbeeld door de console af te sluiten. Dit is nu ook verholpen.

Elden Ring is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game scoorde een 9,5 op Gamer.nl. Lees hier ook een recente column over de ervaringen rondom de game van een redacteur die autistisch is. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Op pc was er een bug waardoor de grafische kaart van de speler niet correct gebruikt werd," - Ik ga toch eens speuren of ik daar meer details over kan vinden want ik ben toch wel erg benieuwd wat ze nu weer geflikt hebben. Het blijft fascinerend hoe FromSoft meesterwerkjes van design en gameplay kan maken maar dan toch de plank misslaat als het gaat om de technische details. Het is haast schattig dat ze nu nog steeds toetsenbord+muis controls niet onder de knie kunnen krijgen bijvoorbeeld voor de hardleerse PC gamers.

0
test

@gimbal2 Ik heb het spel ook maar kan niet eens spelen ... blijft rond draaien net als of er een joystick of zo iets er aan hangt ........ niets ingeplugged aan besturing dingen .. zelfs mijn XBOX controller niet aangesloten ( hier gaat het om een PC ) Dus kan met geeen mogelijk 1 stap voor uit doen blijft in de eerste "gang"van boven af zien ene tollen

0
test

@ravw Wat veel mensen helpt is Vjoy uitzetten en een virtual keyboard. Heb het even vertaald van engels naar nederlands maar je zou dit kunnen proberen: "Ga naar Apparaatbeheer, klik op Human Interface Devices en controleer op virtueel toetsenbord en muis en schakel ze vervolgens uit." "het uitschakelen van vjoy in apparaatbeheer (onder het kopje Human Interface Devices) als je dat hebt geinstalleerd "

0

@ravw Jemig, weer terug bij af. Ik had met de oorspronkelijke DS Prepare to Die edition release het probleem dat de game hing bij het opstarten als ik mijn 360 controller aangesloten had. Ik moest de controller dan eruit halen, de game ging verder met booten, en dan kon ik de controller weer terugstoppen en werkte hij verder prima. Ze bedoelen het goed.

0
test

Keyboard mouse PC user hier. Tot nu toe geen problemen ermee. Koste me alleen heel wat uurtjes om de controls te leren. Enige wat ik irritant vind is dat je camera automatisch draait naar waar je character kijkt. Maar op een gegeven moment ben je ook gewend om dit tegen te gaan door tegen te sturen met je muis. Inmiddels lvl 85 en 2 van de 5 main bosses verslagen. Kan er van blijven genieten, ondanks alle tegenslagen.

0

Aanbevolen voor jou