Eerste twee uur van Assassin's Creed Mirage nu gratis speelbaar

Eerste twee uur van Assassin's Creed Mirage nu gratis speelbaar

Geboekte progressie kan mee naar de gekochte versie

Het is nu tijdelijk mogelijk om de eerste twee uur van Assassin's Creed Mirage kosteloos te spelen.

De gratis proefversie kan nu geclaimd worden door pc-, PS5-, PS4-, Xbox Series- en Xbox One-eigenaren. Tot 30 april kan men daardoor twee uur lang gratis de game spelen. Logischerwijs kan geboekte progressie daarna meegenomen worden naar de uiteindelijke versie van de game.

Daarnaast is er een update voor de game uitgekomen. Daarmee ontvangen spelers een gratis Eivor-skin voor hoofdpersonage Basim.

Het vorig jaar uitgekomen Assassin's Creed Mirage speelt zich af in de negende eeuw en gaat om een "sleutelmoment in de geschiedenis". In vergelijking met eerdere hoofddelen in de reeks, keert Mirage terug naar de kleinere schaal van de vroegere Assassin's Creed-games, met een focus op één stad en stealth-gameplay. Spelers besturen Basim Ibn Ishaq, die ook al voorkwam in Assassin's Creed Valhalla, en bezoeken Bagdad en de omgeving van de stad.

Lars Cornelis gaf een 6,5 aan de game: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan het zeker aanraden! Kleinschalig, sfeervol en voelt weer als de eerdere games.

0

Het was de eerste voor mij sinds Black Flag weer ( na origins een uurtje te hebben gespeeld maar toch afgehaakt ) ik dacht Nee, waar het nu heen gaat moet het niet doen. Na de beloftes back to basic was ik toch wel een beetje gehyped, jammer het is echt back to basic. De graphics,mechanics,voice acting alles is gewoon outdated. Ze hebben het back to basic te letterlijk genomen denk ik.

0
test

Helemaal mee eens, om dan nog niet te spreken over de gigantische hoeveel bugs in AI. Ondanks dat ik Valhalla niet leuk vond, is deze game gewoon echt slecht. Had ik de twee uur speeltijd maar gehad. Had mij destijds €70 bespaard.

-1

wat wel waardeloos is aan de ‘2uur’ is dat de timer IRL doorloopt. Dus geen 2 uur spelen, maar er loopt een timer. Dus even een half uur spelen en de dag daarna 1,5 uur kan niet. Stom

2

Aanbevolen voor jou