Eerste trailer Borderlands-film uitgebracht, Gearbox hint naar nieuwe game

Eerste trailer Borderlands-film uitgebracht, Gearbox hint naar nieuwe game

De film draait vanaf 9 augustus in de bioscoop

De eerste trailer van de verfilming van Borderlands is gisteren uitgekomen.

De film volgt Lilith, een beruchte balling met een mysterieus verleden, die naar haar thuisplaneet Pandora terugkeert om de vermiste dochter van de machtige Atlas terug te vinden. Ze sluit een verbond met Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis en Claptrap en neemt het samen met hen op tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten.

De rol van Lilith wordt vertolkt door Cate Blanchett. Verder wordt Roland gespeeld door Kevin Heart, Claptrap door Jack Black en Tannis door Jamie Lee Curtis. Eli Roth zit in de regiestoel. De film verschijnt op 9 augustus in de bioscoop.

Overigens lijkt Gearbox Software-oprichter Randy Pitchford te hinten naar de mogelijkheid dat Borderlands 4 in ontwikkeling is. Hij werd door IGN gevraagd wat zijn favoriete Borderlandse-game is. In plaats van dat hij direct antwoord gaf, praatte hij over een game die blijkbaar nog niet uitgekomen is: "We hebben er nog niets van aangekondigd. Logischerwijs werken we aan iets. En holy shit... het is het beste wat we ooit hebben gedaan. Ik kan niet wachten, maar het is nog niet zover. Het is nog niet zover. Maar het komt er aan."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wist niet dat er een Jamie Lee Curtis door Tannis werd gespeeld? :) Ik ben nog geen jamie lee tegengekomen in m'n spel. Leuk detail, spelers (zoals mijzelf) die gisteren borderlands 3 opstarten werden verast door een borderlands movie splash screen en de volledige trailer. Er was ook een boodschap... "SMS NIET borderlands naar nummer (gevolgd door een nummer)". Ik heb dat (dus toch ;)) gedaan.

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 22 februari 2024 - 08:07]

0
test

Lol, aangepast.

0
test

:) en nu nog even Kevin Heart aanpassen naar Kevin Hart, dan is ie goed.

0
test

Pfoe.. ik vind het echt een mismatch van personages en acteurs. Behalve de zwaardere stem lijkt deze actrice verder helemaal niet op Lilith. Kevin Heart is een geweldige acteur maar Roland is in de games een totaal ander personage. Tiny Tina hoort echt gestoord te zijn en dat ook te uiten. Dat mis ik volledig in deze trailer. Ze lijkt wel het meeste wat uiterlijk betreft op het originele karakter. Jack Black komt in ieder geval in de buurt van Claptrap als karakter. Het is het ook niet helemaal maar daar kun je nog wel overheen kijken. Ik hoop dat de film zelf goed is zodat de mismatch niet zo zichtbaar is. Fingers crossed! En ik hoop echt dat Borderlands 4 eraan komt! Kan niet wachten om te zien wat ze ermee gaan doen. Tot dusver is het van Borderlands 1 tm 3 alleen maar beter geworden. Wat gameplay betreft in ieder geval. Het verhaal van Borderlands 3 vond ik wat minder door die schurft irritante vrouwelijke vijand. Ben zelfs haar naam vergeten omdat ze me zo irriteert haha. Maar de game zelf is echt super fun om te spelen.

0
test

Ik snap helemaal wat je bedoelt. De hoop op '1 op 1' verfilmingen ben ik allang kwijt. Ik ben gestopt met vergelijken van films en games. Ik zie elke film meer als een soort Tribute aan de Game. Zo ook deze. Maar inderdaad, hoewel ik kevin hart geweldig vindt, past het niet bij de borderlands Roland. Evenals Tiny Tina, maar hier is duidelijk dat men bewust van het origineel afwijkt (vindt ik). Ik hoop gewoon op een leuke film in het Borderlands wereldje met lekker veel droge en platte humor en geweld. (geloof ik me ik ben in het echt heel braaf en aardig;)

0

Aanbevolen voor jou