Eerste teaser van nieuwe Call of Duty: Warzone-map getoond

Eerste teaser van nieuwe Call of Duty: Warzone-map getoond

Nieuwe CoD: Modern Warfare 3-video licht daarnaast de mogelijkheid om wapens aan te passen uit

Activision Blizzard heeft de eerste teaserillustratie van de aankomende nieuwe Call of Duty: Warzone-map getood.

Op social media werden vier illustraties getoond om de aankomende Call of Duty: Next-livestream te promoten. Eén van die illustraties toont voor het eerst de nog naamloze, nieuwe map.

Op de illustratie zijn meerdere kranen en containers te zien. Op de achtergrond is een stad te zien. De map lijkt zich dan ook (deels) in een havengebied van een stad af te spelen.

De Call of Duty: Next-livestream wordt aanstaande donderdag 5 oktober om 18:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Naast de onthulling van de nieuwe Warzone-map kunnen kijkers ook meer informatie over Zombies, de Call of Duty: Modern Warfare 3-multiplayer en Call of Duty: Warzone Mobile verwachten.

Tot slot publiceerde Activision ook een nieuwe video van Modern Warfare 3, die draait om het customizen van wapens in de game. "Aftermarket Parts hiedt een compleet nieuwe manier om interactie te hebben met een wapen, terwijl je in Gunsmith met Conversion Kits een wapen in iets compleet anders kunt veranderen."

Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november. Aankomend weekend vindt de eerste multiplayerbèta plaats op PlayStation 5 en PlayStation 4.

View post on X
Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat het Verdansk is, maar dan ipv de lege kanalen, dat die gevuld zijn. Ook was eerder die gevangenis te zien. Ik hoop iig wel dat het zo is, en dat ze eens normale gebouwen neer zetten met een logische indeling.

0
test

Dromen mag, ik hoop dat je gelijk hebt. Ik speel zo nu en dan nog steeds wel een potje Warzone, maar het is al lang niet meer zoals het geweest is. De Verdansk tijd was geweldig.

0

Heeft natuurlijk ook wel wat te maken met de hele corona periode, timing van die game kwam perfect uit. Maar wat betreft gevoel is Verdansk voor mij ook wel by far de tofste map geweest.

0

Aanbevolen voor jou