Eerste speler haalt level 100 in Diablo 4

Eerste speler haalt level 100 in Diablo 4

Gefeliciteerd

Het is al iemand gelukt om het maximale niveau te halen in Diablo 4, level 100.

De game komt deze dinsdag pas officieel uit, maar is sinds afgelopen vrijdag speelbaar voor mensen die een speciale editie hebben gekocht. Sinds die tijd is het streamer Rob2628 gelukt om het maximale level 100 te halen. Vlak daarna sloten ook andere gamers zich bij hem aan.

Blizzard gaf eerder aan dat het rond de 150 uur zou kosten om dit maximale level te behalen. Rob2628 heeft dus flink doorgespeeld. In de video hieronder is het moment te zien.

Watch on YouTube

Blizzard houdt ook een wedstrijd voor mensen die level 100 halen op de Hardcore-modus. Als je personage sterft in deze moeilijke modus, blijft hij ook dood en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Van de eerste duizend spelers die dit halen wordt de naam gegraveerd op een standbeeld in de game.

Voor zover bekend is het nog niemand gelukt. Streamer Maximum deed een poging, maar stierf naar eigen zeggen na 18 uur dankzij een bug. Daarop heeft hij de strijd gestaakt.

View post on X
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is snel. Even voor de redactie waarom blijf ik niet ingelogd moet elke keer opnieuw inloggen.

5
test

Heb ik ook last van, elke bezoek is weer inloggen. Ben zelf overigens pas level 19 en heb al moeite met de derde baas

3
test

same

1
test

alle nieuwe implementaties kennen wat kinderziektes. Goed om te melden. Zullen ze vast snel oplossen. On topic: fakking snel. Vond dat eerder met call of duty ook altijd al.

0
test

hoe krijgen mensen het zo snel voor elkaar..

0
test

ps: Voor de @redactie. Waarom zien we geen notificaties meer als iemand op een beticht van je heeft gereageerd. De nieuwe site ziet er strak uit maar ik snap alleen niet waarom jullie essentiële opties als het bewerken van je bericht en notificaties van mensen die reageren op je bericht hebben verwijderd, dit zijn belangrijke opties als je mensen aan je website wilt houden. Ik meek aan mijzelf dat ik de website minder vaak bezoek sinds de nieuwe versie, hoop dat deze opties snel terug komen.

3
test

Ja, super irritant dat je geen notificatie krijgt als je een reactie hebt. Krijg ook steeds minder motivatie om het zelf te checken telkens. Ook hinderlijk dat de redactie zelf niet even reageert en even zegt of hier aan wordt gewerkt of dat dit permanent is, heb hier zelf ook al naar gevraagd en andere ook... Helaas 👎🏻

2
test

Vrij zijn, veel spelen en weinig slapen denk ik 😅

0

Aanbevolen voor jou