Eerste Skull and Bones-seizoen is van start

Eerste Skull and Bones-seizoen is van start

Neem het op tegen de Plague King

Het eerste seizoen van de pas uitgekomen piratengame Skull and Bones is begonnen.

Het eerste seizoen heet Raging Tides en richt zich voornamelijk op de nieuwe vijand Philippe La Peste - oftewel de Plague King en zijn Pestilence-vloot. Door zijn Plaguebringers te verslaan, wordt het vijandelijk niveau van het schip van Philippe verhoogt, tot spelers het zelf tegen hem op mogen nemen. Door hem te verslaan wordt er een "zeldzaam item" vrijgespeeld.

Het eerste seizoen voegt ook twee elite Kingpin Bounties toe, alsmede drie unieke contracten (The Pursuing Plage, The African Ailment en The Enroaching Epidemic). Door deze te klaren kunnen spelers diverse cosmetische items voor hun kapitein en schip vrijspelen.

Tot slot bevat het eerste seizoen een battle pass, genaamd de Smugglers Pass, met zowel gratis als betaalde tiers om cosmetische beloningen vrij te spelen, waaronder een nieuw schip, wapens en blauwdrukken voor meubels. Meer informatie valt in dit persbericht te lezen.

Skull and Bones verscheen eerder deze maand op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game laat spelers varen op de oceaan als piraten, waarbij het doel is om een groter schip en een gevreesde reputatie op te bouwen. Volgens Ubisoft heeft de game opvallend veel 'engagement' van spelers - men zou gemiddeld vier uur per dag de game spelen. Verkoopcijfers zijn er niet, al claimt Insider Gaming dat er minder dan een miljoen spelers zijn.

Lars Cornelis gaf een 4 aan de game: "Skull and Bones biedt niet het bezongen piratenleventje. Je schip aanpassen is aardig en de zeeslagen zijn oké, maar verder heeft de game over de gehele linie kraak noch smaak."

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou