Eerste gameplay van op manga gebaseerde Sand Land getoond

Eerste gameplay van op manga gebaseerde Sand Land getoond

Ontsproten uit het brein van de Dragon Ball-bedenker

Bandai Namco heeft de eerste gameplaybeelden onthuld van Sand Land, een game gebaseerd op de gelijknamige mangareeks van Dragon Ball- en Dragon Quest-maker Akira Toriyama.

De eerste gameplay werd getoond tijdens de Summer Game Fest-show van gisteravond. ILCA, een studio die eerder aan Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl en One Piece Odyssey werkte, ontwikkelt het spel.

In Sandland kruipen spelers in de huid van de duivelprins Beelzebub, sheriff Rao en de demon Thief. De trailer toont hoe het drietal bij elkaar komt en een onwaarschijnlijke samenwerking aangaat. Samen gaan ze op zoek naar een verborgen waterbron midden in de woestijn. Het spel belooft een real-time vechtsysteem en verkenbare gebieden. Of de spelwereld volledig vrij te verkennen is, is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Spelers zullen in ieder geval wel een scala aan voertuigen tot hun beschikking hebben om de spelwereld te doorkruisen. Ze kunnen uitgerust worden met allerlei wapens en hulpmiddelen om de verschillende uitdagingen in de woestijn het hoofd te bieden.

Sand Land is een korte mangareeks die in 2000 wekelijks verscheen in het Japanse Shonen Jump-tijdschrift. Dragon Ball- en Dragon Quest-bedenker Akira Toriyama schreef en illustreerde de reeks. Het verhaal draait om een woestijnwereld waarin zowel mensen als demonen te kampen hebben met een extreem tekort aan water.

De Sand Land-game werd in december vorig jaar aangekondigd als Project Sand Land. Het spel verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou