Eerste beelden van Street Fighter 6-dlc-personage Akuma getoond

Eerste beelden van Street Fighter 6-dlc-personage Akuma getoond

Personage komt ergens komende lente naar de game

Capcom heeft een trailer uitgebracht waarin Akuma, het aankomende dlc-personage voor Street Fighter 6, centraal staat.

Akuma wordt het tweeëntwintigste speelbare personage in Street Fighter 6. Afgelopen maand kwam nog het vorige dlc-personage, Ed, beschikbaar voor de game.

Akuma debuteerde in Super Street Fighter 2 Turbo als geheime eindbaas. Het is de jongere broer van de leraar van Ryu en Ken. Waar hij vroeger rood haar had, krijgt hij in Street Fighter 6 witte haren.

Akuma komt ergens komende lente beschikbaar voor mensen die een Year 1 Character Pass of de Deluxe of Ultimate Edition van de game hebben.

Tom Kerkhof beloonde de game met een 9: "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb iets soortgelijks gezegd op het artikel van Forza motorsport die nu zijn progressie systeem aanpakt. Ik had SF6 gekocht op release dag en was erg hyped om het te spelen. Maar kwam er achter (tot mijn verbazing/schok) dat akuma er niet in zat, de enigste character die ik echt wou! Heb toen de game een weekje gespeeld, en het is een ERG goede, vette, leuke game, maar ben toen gestopt en heb gezegd dat ik het wel weer zou oppakken wanneer Akuma wordt gereleased... Maar nu is het zover en nu heb ik geen enkele interesse meer om de game te spelen. Echt zonde, want als Akuma er vanaf het begin in had gezeten dan had ik de game zeker wekelijks gespeeld. Maar ja, dit is meer een mij-probleem natuurlijk haha!

0

Goed moment om je horizon te verbreden. Ik was in eerdere delen ook een akuma speler, maar ben in 6 oa Cammy, Luke, en zelfs Manon gaan spelen, en vond ze echt fantastisch. Je teveel vastbijten in 1 character is niet goed. Als je zelf andere characters probeert weet je ook beter wat ze kunnen en wat je kan verwachten als je ze tegen je krijgt.

0
test

Hey @YENNILA Ik heb van de meeste characters hun trials voltooid en er online rank matches mee gespeeld. Vette characters, maar ik haal echt mijn plezier uit Akuma, en ben dan bereid om echt te trainen. Ik kan overweg dus met de meeste characters (vond vooral Ken heel vet gedaan in SF6) maar zoals ik zei, zonder Akuma houdt het niet lang mijn aandacht, haha!

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 12 maart 2024 - 11:42]

0

Aanbevolen voor jou