Eerste beelden van Gravity Rush-film getoond

Eerste beelden van Gravity Rush-film getoond

Het is nog niet bekend wanneer de film verschijnt

Tijdens Sony's CES 2024-presentatie werden de allereerste beelden van de verfilming van Gravity Rush getoond.

De beelden waren te zien in een segment waarin Sony filmtechnieken promoot. Te zien is hoe een acteur in een harnas van een gebouw af springt. Ook is er een acteur in een motion capture-pak te aanschouwen.

In 2022 werd er al een verfilming van Gravity Rush aangekondigd. De eerste Gravity Rush verscheen in 2012 op PlayStation Vita en kreeg in 2015 een remaster en in 2017 een vervolg op PS4. De games zijn ontwikkeld door het inmiddels opgeheven Sony Japan Studio. 

De film wordt geregisseerd door Anna Mastro - bekend voor haar werk voor muziekartiesten als Train en The Pussycat Dolls. Sony werkt aan meer verfilmingen van PlayStation-franchises, waaronder series gebaseerd op God of War en Horizon en een Ghost of Tsushima-film. Ook bracht het afgelopen jaar series gebaseerd op The Last of Us en Twisted Metal uit.

Tijdens Sony's CES-persconferentie werd ook kort de The Legend of Zelda-film aangekaart. Het bedrijf noemde het een "ongelooflijk verhaal vol met avontuur en ontdekkingen". Vorig jaar kondigde Nintendo aan dat het een live-action film gebaseerd op Zelda maakte, en dat Sony Pictures de film wereldwijd distribueert en een gedeelte van de productiekosten op zich neemt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb zowel 1 op de Vita als 2 op de PS4 gespeeld, leuke games, maar ik denk niet heel bekend bij het grote publiek. Benieuwd of dit een leuke film kan worden.

0
test

De Vita :’) Blijft toch ontzettend jammer dat Sony dat geweldig dingetje zo slecht heeft behandeld hè?

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 9 januari 2024 - 12:22]

0

Aanbevolen voor jou