Eerste beelden van Borderlands-film gepubliceerd

Eerste beelden van Borderlands-film gepubliceerd

Film draait vanaf augustus in de bioscoop

De eerste beelden van de aankomende verfilming van Borderlands zijn gisteren gedeeld.

IGN plaatste onderstaande teaser trailer waarin negen seconden aan filmbeelden te zien zijn. Ook werd onderstaande poster gedeeld. Later vandaag moet de volledige trailer uitgebracht worden.

People publiceerde daarnaast twee foto's. Op één foto wordt het personage Lilith uitgelicht, die vertolkt wordt door CateBlanchett. De andere foto bevat diverse personages, waaronder Roland gespeeld door Kevin Heart, Claptrap die door Jack Black wordt ingesproken en Jamie Lee Curtis als Tannis.

Volgens de officiële beschrijving volgt de film Lilith, een beruchte balling met een mysterieus verleden, die naar haar thuisplaneet Pandora terugkeert om de vermiste dochter van de machtige Atlas terug te vinden. Ze sluit een verbond met Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis en Claptrap en neemt het samen met hen op tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten.

De Borderlands-film is geregisseerd door Eli Roth. Hij schreef ook het script, samen met The Last of Us-showrunner Craig Mazin. De film werd meermaals uitgesteld maar draait vanaf 9 augustus in de bioscoop.

Watch on YouTube
Borderlands
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb nog mijn twijfels erover. Kevin en Jack zullen wel leuke acts neerzetten maar de vrouw die Lilith speelt doet me echt helemaal niets. Even wachten op een volledige trailer! Blijft wel tof dat ze een film maken over Borderlands. Toch wel een van de beste shooter franchises allertijden als je het mij vraagt.

1
test

Waarom zouden ze een film maken over Borderlands? Walgelijke franchise uit een verschrikkelijk genre binnen videogames. Welke gek vindt dit leuk?

1
test

Overdreven sarcasme trouwens, al ben ik echt geen fan van dit spel. Hoop dat mensen plezier beleven aan de film.

1
test

I see what you did there... touché en +1 ! :) ...ik zei de gek...

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 21 februari 2024 - 12:21]

0
test

Ach, vond het even toepasselijk bij dit nieuws. Hoop dat je er veel plezier aan beleefd.

0

Aanbevolen voor jou