Eerste artwork van Lies of P-uitbreiding getoond

Eerste artwork van Lies of P-uitbreiding getoond

Daarnaast komt er deze maand een nieuwe patch uit voor de game

Neowiz en Round8 Studio hebben het eerste artwork van aankomende downloadbare content voor Lies of P uitgebracht.

Het artwork kan hieronder bekeken worden. Meer informatie over de dlc is er nog niet - alleen dat deze ergens binnenkort moet verschijnen. Op het artwork is in ieder geval een schip te zien dat met een ander schip botst, en een soort machine in een industriële omgeving.

De uitgever en ontwikkelaar brachten ook een nieuwe video uit gepresenteerd door regisseur Jiwon Choi. Daarin meldt hij dat in de loop van deze maand een nieuwe patch voor de soulslike moet verschijnen. Daarmee moeten allerlei veranderingen aan wapens en de balans van personages worden aangebracht. Om dankbaarheid te tonen ontvangen spelers ook een nieuwe outfit, alsmede de mogelijkheid om hoeden en brillen los van elkaar te dragen. Meer informatie over de dlc en de patch moet binnenkort beschikbaar komen.

Overigens maakt de ontwikkelaar in de video ook melding van een vervolg op Lies of P, al is daar verder nog niets over bekend.

Lies of P verscheen op 19 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook staat het spel op Game Pass. De game is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken, of er een vlammenwerper op monteren.

Marcel Vroegrijk gaf in de Gamer.nl-recensie een 8 aan de game: "Lies of P is meer dan alleen een Bloodborne-kloon, al zouden we liegen als we zouden zeggen dat het slechts ter inspiratie dient. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij, zeggen ze wel eens. Vrij letterlijk vertalen is precies wat hier is gebeurd, maar gelukkig hebben de ontwikkelaars er ook een eigen smoel aan gegeven. Lies of P vertelt een boeiend verhaal, scoort bovengemiddeld op de aspecten die een soulslike goed maken en voegt zelfs wat innovatieve spelmechanieken toe. Kijk verder dan je neus lang is, knijp een beetje met je ogen en je krijgt dit jaar toch nog Bloodborne Remastered. En nog voor de pc en Xbox ook!"

Lies of P
Lies of P
Watch on YouTube
Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou