Een uitgebreide blik op EA Sports UFC 5

Een uitgebreide blik op EA Sports UFC 5

Game komt op 27 oktober uit op PS5 en Xbox Series

Electronic Arts heeft een uitgebreide video uitgebracht van het aankomende EA Sports UFC 5.

De trailer toont onder andere hoe de Frostbite Engine de game er beter uit laat zien dan voorgaande delen. Het is voor het eerst dat EA's UFC-reeks op de engine loopt. Daarbij wordt ook de nadruk gelegd op het dynamische verwondingssysteem, waardoor vechters realistische verwondingen oplopen.

Onlangs werd al aangekondigd dat UFC 6 op 27 oktober uitkomt op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Spelers die de Deluxe Edition van de game reserveren kunnen drie dagen eerder aan de slag en ontgrendelen legendarische vechters in de vorm van Muhammad Ali, Mike Tyson en Fedor Emelianenko.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk dat ze de skills games en hoe je jouw fighter leveled in career mode flink hebben aangepakt. Spendeer daar mijn meeste tijd maar op een gegeven moment ben je er wel klaar mee en wil je gewoon vechten maar zit je eerst 20 min je voor te bereiden met training haha. Zag ook dat de scheidsrechter nu eindelijk meer handelt en je ban je tegenstander afgooit als deze niet meer verder kan. Dat is goed nieuws maar ik hoop wel dat ze het systeem verder hebben uitgewerkt, en je nu kan door blijven meppen (zoals in het echt) ook al zijn ze al k.o maar dat de scheidsrechter dus moet ingrijpen.

0
test

Hoop dat vooral de grond gevechten enzo flink verbeterd wordt. Overigens is het UFC5 niet 6 die in oktober verschijnt.

0

Aanbevolen voor jou