Ed Boon hint naar terugkerende personages Mortal Kombat 1

Ed Boon hint naar terugkerende personages Mortal Kombat 1

Is het Jarek?

Het is goed mogelijk dat er in Mortal Kombat 1 enkele oude bekenden terugkeren.

Dat blijkt uit een tweet van Ed Boon, de bedenker van de reeks. "Sommigen komen weer in actie" schrijft hij bij een plaatje van de personages uit Mortal Kombat 4. Daarbij plaatst hij een draak-emoji. Fans speculeren dat het personage Jarek terugkeert in Mortal Kombat 1. Hij verscheen voor het eerst in Mortal Kombat 4 en verdween sindsdien van het toneel. 

Mogelijk wordt het personage onthuld tijdens de Summer Games Fest-presentatie van Geoff Keighley. Ed Boon verschijnt dan op het podium om de eerste gameplay van het spel te laten zien. De presentatie vindt aanstaande donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Mortal Kombat 1 werd vorige maand onthuld. Het gaat volgens de makers om "de hergeboorte van het Mortal Kombat-universum door de vuurgod Liu Kang". De game moet "een nieuw tijdperk voor de iconische franchise inluiden, met een nieuw vechtsysteem, gamemodi en fatalities." Het spel verschijnt op 19 september op PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc en Nintendo Switch. 

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd van mij mogen ze allemaal wel terug keren van deze screenshot.

0
test

Er is natuurlijk maar 1 personage die we nodig hebben: Mokap!

0
test

Nee, man. Quan Chi! Als het een complete story reboot is zou het kunnen. Want in de trailer is Bi-Han nog Sub-Zero (zo te zien) En Quan Chi corrupt Bi-Han tot Noob Saibot natuurlijk. Laatstgenoemde mag natuurlijk ook niet missen <3

0

Aanbevolen voor jou