EA zou stoppen met ondersteuning van Wild Hearts

EA zou stoppen met ondersteuning van Wild Hearts

Game kwam afgelopen februari uit

Electronic Arts zou zeven maanden na de release van Wild Hearts de ondersteuning van de game al stopzetten.

Dat claimt een moderator van de subreddit van de game. Hij zou hebben vernomen dat EA de game niet langer wil ondersteunen, omdat het niet het beoogde succes heeft opgeleverd. Het zou mogelijk betekenen dat er geen updates of nieuwe content meer voor de game uitkomt, al zouden de servers voorlopig nog wel online blijven. Electronic Arts zelf heeft op moment van schrijven nog niets officieel bevestigd of ontkend.

Wild Hearts verscheen afgelopen februari voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het is een fantasievol jaagspel dat zich afspeelt in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan. Spelers nemen het op tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. De game werd vaak vergeleken met de Monster Hunter-reeks.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is niet echt een verassing EA is een **** bedrijf dat alleen games kan uitmelken.

-1
test

Als een game niet loopt dan loopt hij niet

1
test

Trekken aan een dood paard is ook zonde van de middelen toch?

2
test

Nou je kunt het ook anders plaatsen. Typisch iets voor een grote groep om puur de uitmelk titels te kopen en een echte uniekere franchise niet te steunen zodat een ontwikkelaar er ook geen toekomst in ziet. maar nee afbekken op de uitgever is makkelijk. Ook al heb je gelijk dat EA niet de prijs van beste gamers hart te tonen is het toch van de zotte dat een game maar ondersteuning moet blijven krijgen. Miljoenen erin pompen om een paar ton terug te krijgen. En dan zeggen dat EA enkel om geld gaat. ja duh. In dit geval zou ik dat ook zijn. Ik ga ook niet een 3 maandsalarissen uitgeven om er 1 te verdienen. zover ik weet zijn bedrijven geen liefdadigheidsinstelling die gratis jou vermaak moeten voorzien. En uiteindelijk ligt het bij gamers zelf. Steunen we een game niet massaal( wat de reden ook mag zijn) dan moet je ook niet verwachten dat je een AAA behandeling krijgt.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 18 september 2023 - 16:33]

1
test

@Watashi ik ben blij dat dat laatste niet zo zwart-wit is al dat jij het zegt, want dan was No Man’s Sky niet de game geworden die het nu geworden is.

0

Aanbevolen voor jou