EA Sports UFC 5 onthuld, verschijnt in oktober

EA Sports UFC 5 onthuld, verschijnt in oktober

Game komt uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Electronic Arts heeft een eerste trailer en meer informatie over EA Sports UFC 5 onthuld.

In juli kondigde het bedrijf de game al aan, maar toen werd alleen een teaser getoond. De eerste echte trailer geeft een duidelijkere indruk, al wordt er geen directe gameplay getoond.

Duidelijk is in ieder geval dat het vechtspel op 27 oktober uitkomt op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game wordt door EA Vancouver ontwikkeld en draait op de Frostbite Engine - de eerste game in de reeks die van EA's engine gebruikmaakt.

Verder benadrukt EA het 'Real Impact System', waarbij vechters gedurende een wedstrijd afhankelijk van de klappen die ze opvangen zichtbaar beïnvloed moeten worden daardoor. Zo zijn er meer dan 64.000 verschillende combinaties van verwondingen aan het gezicht aanwezig.

Spelers die de Deluxe Edition van de game reserveren kunnen drie dagen eerder aan de slag en ontgrendelen legendarische vechters in de vorm van Muhammad Ali, Mike Tyson en Fedor Emelianenko. EA laat weten dat er binnenkort gameplay van het spel getoond wordt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke, zin in, ben groot fan, maar geen gameplay en volgende maand al uit is toch een kleine red flag (maar wel een aangename verrassing, want als de game goed is kunnen we er lekker snel mee aan de slag). Edit: Zoooo, 110 euro voor de deluxe editie voor een paar extra skins en zo??

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 8 september 2023 - 07:35]

0
test

hmm wel een leuke teasertrailer, zal wel met in engine beelden zijn maar echte gameplay is even afwachten. Heb me bij EA UFC 4 kapot geergerd aan de statische ground pound waar je vechter soort robotachtig een enkele klap uitdeelde en inhield, ineens was daar dan de stopping. Zo anders dan de werkelijkheid waar men uiteraard agressief de kans grijpt bij iemand die in problemen komt. Het ko systeem was t ook niet helemaal. Afgaande op deze teaser tegen t einde en de leeftijd indicatie hoop ik op verbetering.

0

Aanbevolen voor jou