EA Sports UFC 5 aangekondigd

EA Sports UFC 5 aangekondigd

In september wordt de game fatsoenlijk onthuld

Electronic Arts heeft dit weekend EA Sports UFC 5 aangekondigd.

Op Twitter werd een korte teaser geplaatst. Daarnaast if er een officiële website gelanceerd waar mensen zich kunnen inschrijven voor meer informatie wanneer het beschikbaar komt. Details over de game zijn er nog niet.

Ook is niet aangekondigd op welke platforms het spel verschijnt, al is het waarschijnlijk dat PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc daar onder vallen. EA geeft aankomende september meer details.

In 2021 gingen er al geruchten dat er een nieuwe UFC-game in ontwikkeling was. Die had toen volgens berichten in 2022 uit moeten komen. Het vorige deel in de reeks verscheen in 2020. Daar schreef Ron Vorstermans het volgende over: "EA Sports UFC 4 biedt intense gevechten ondanks een ingewikkelde besturing. Inderdaad: net als zijn voorganger. Deeltje vier speelt het veel te veilig."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice ben wel benieuwd.

1
test

Hier ook! Ik mag alleen hopen dat t hele veilige robotachtige afmaken van gevechten er niet meer inzit. Alle ruwheid was eruit gehaald bij TKO opties en vooral bij ground & pound. Alsof je speler dan heel de tijd zat te wachten of iemand tko zou gaan terwijl in real life men vol voor de kans gaat en een scheid zich er vaak moet tussengooien. Dat was ontzettend slecht gedaan in ufc4 en deed me snel de game achter me laten.

0

Aanbevolen voor jou