EA Sports FC24 verschijnt op 29 september

EA Sports FC24 verschijnt op 29 september

Er is ook eindelijk officieel gameplay getoond

EA Sports FC24 verschijnt officieel op 29 september.

Dat maakte EA zojuist bekend, tijdens een 36-minuten-durende presentatie rondom de game in Amsterdam. Tijdens de presentatie kwamen onder andere bekende spelers als Figo, Ronaldinho en Drogba het podium op. De releasedatum van de game lekte recent uit, net als de speler op de cover van de game: zoals verwacht is Erling Haaland de coverster. Daarnaast is er nog een hoop andere nieuwe info bekendgemaakt, met name rondom de verschillende edities van de game en de pre-order bonussen. Ook is er een nieuwe trailer van de game getoond, ditmaal met gameplay. Die is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

EA heeft een aantal van de features van de game onthuld, zoals de terugkeer van het welbekende Ultimate Team. Daarnaast zijn nog een aantal andere dingen voorbij gekomen, zoals FC Online, FC Pro, FC Mobile en FC Tactical. FC Tactical is een mobiele turn-based strategiegame.

Bij de Ultimate Edition, die 109,99 euro gaat kosten, krijg je 7 dagen Early Access, waardoor je al op 22 september met de game aan de slag kan. Ook krijg je onder andere een aantal cosmetische items, een speciale Nike-campaign in Ultimate Team en 4600 FC Points. Opvallend is dat de FC Points niet beschikbaar zijn in België.

Op beide edities zijn ook nog een aantal pre-order bonussen van toepassing. De volledige lijst aan pre-order bonussen en de extra's van de Ultimate Edition kun je hier checken. Je kunt de hele livestream checken in de onderstaande video.

Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou