EA Sports FC 24 was in september de bestverkochte game in Europa

EA Sports FC 24 was in september de bestverkochte game in Europa

Starfield stond op de tweede plek

Voetbalgame EA Sports FC 24 stond in september bovenaan de Europese verkooplijsten.

Dat blijkt uit data van GSD dat werd gedeeld op Games Industry. De verkoopcijfers bestaan uit zowel fysieke als digitale verkopen - alleen Nintendo en 505 Games delen hun digitale verkoopcijfers niet.

EA Sports FC 24 is het spirituele vervolg op de Fifa-reeks. Electronic Arts en de Fifa besloten hun samenwerking niet te verlengen, waardoor de reeks vanaf dit jaar een andere naam draagt.

Op de tweede plek van de verkooplijsten in Europa stond Bethesda's nieuwe game Starfield, gevolgd door NBA 2K24, The Crew Motorfest en Mortal Kombat 1.

Volgens de data blijft PlayStation 5 aan kop lopen wat verkoop in Europa betreft. De verkoop van de console lag 175 procent hoger in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Overigens bleek eerder al dat Starfield in de Verenigde Staten de bestverkochte game was.

Lars Cornelis gaf een 7 aan EA Sports FC 24: "De game is in alles behalve de naam ‘gewoon’ weer een nieuwe Fifa, maar dan wel een Fifa die we eindelijk weer met plezier spelen. De vloeiendere animaties zijn hierbij het ultieme smeermiddel waarmee het grootste pijnpunt van de afgelopen jaren eindelijk wordt aangepakt."

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wel balen als je in Europa en UK starfield en xbox niet op n1 krijgt. Beter hele toko verkopen op marktplaats

[Reactie gewijzigd door Troonieloonie op 20 oktober 2023 - 09:44]

-2

je zal maar niet slim genoeg zijn om te begrijpen waar dat door komt.

[Reactie gewijzigd door op 20 oktober 2023 - 10:09]

2

ja ps5 draait gewoon beter en xbox verkoopt slecht is niet zo moeilijk hhhhh.

[Reactie gewijzigd door Troonieloonie op 20 oktober 2023 - 11:02]

-2

Ah je zit op dat niveau, duidelijk.

-2

niveau van dat het klopt toch?? xbox verkoopt gewoon slecht terwijl hun goty is uitgekomen.

[Reactie gewijzigd door Troonieloonie op 20 oktober 2023 - 11:07]

-1

Ik kan me gewoon niet zo goed voorstellen dat een volwassen weldenkend mens in de ochtend opstaat en denkt intelligent over te komen door dit soort dingen te plaatsen. Ik vraag me dan af wat iemands motivatie is dat te doen, maar misschien moet ik van een dergelijk persoon niet zoveel verwachten, dat ie ergens uberhaupt over nadenkt. Ik vermoed dat die persoon bij het plaatsen van berichten van dat niveau al een flinke hoofdpijn heeft gekregen en daarna weer een uurtje naar bed moet om bij te komen. Dat niveau een beetje denk ik, heel veel beter kan het niet zijn. Het enige lichtpuntje zou nog zijn dat die persoon zijn berichtjes later terugleest en zich eigenlijk een beetje schaamt voor dat niveau.

[Reactie gewijzigd door op 20 oktober 2023 - 11:27]

1
test

Geen aandacht geven. Dat werkt bij zulke figuren vaak als een rode lap op een stier...

2
test

Ze kunnen jouw maar beter bannen. Je zit niks anders te doen dan te trollen hier.

2

ja klopt. mensen bannen omdat ze geen groene pyjama dragen toch?? Zeg ik iets wat niet klopt? of vindt je mijn verhaal niet leuk ofzo?

-3

Als je hierover nadenkt is het bizar. Sta je dan als Sony, MS en Nintendo met respectievelijk de pareltjes Spider-Man 2, Starfield en de nieuwste Mario. Dan verkoopt zo copy-paste game zoveel keer meer. Tuurlijk zijn de drie parels nog net geïntroduceerd, maar ze zullen nooit de aantallen halen van fifa. Misschien niet eens gecombineerd (maar dat laatste weet ik niet zeker natuurlijk). Bizar, echt heel bizar

0

En ieder jaar opnieuw ook, je kunt het EA ook gewoon niet kwalijk nemen hiermee zo door te gaan tot in de oneindigheid. Het levert gewoon bakken met geld op

0

Wel knap zonder de FIFA naam. Die licentie werd steeds duurder, dus als de verkopen gelijk blijven, is deze 'nieuwe' game nog winstgevender! Echter snap ik niet dat dit zo populair is en blijft.

0

Aanbevolen voor jou