EA bevestigt dat Iron Man-game op Unreal Engine 5 draait

EA bevestigt dat Iron Man-game op Unreal Engine 5 draait

Eerder dit jaar werd de engine al in een vacature genoemd

Electronic Arts heeft bevestigd dat de aankomende Iron Man-game waar aan gewerkt wordt op Unreal Engine 5 loopt.

Eerder dit jaar werd in een vacature waar men zocht naar een software developer al melding gemaakt van Unreal Engine 5, maar inmiddels heeft Patrick Klaus, de general manager van ontwikkelaar Motive Studio, dit in een blogpost bevestigd.

"We zitten nog in pre-productie en nemen onze tijd om er zeker van te zijn dat we de best mogelijke fundering voor ontwikkeling creëren. Maar we komen nu al zoveel kansen tegen om het verhaal, design en gameplay rondom Iron Man te verkennen, en het geweldig om te zien dat de fantasie werkelijkheid wordt."

In het bericht meldt Klaus dat men een 'Community Council' heeft opgericht bestaande uit Iron Man- en Marvel-fans die gedurende het hele ontwikkelproces feedback zullen geven. Motive Studio deed dit ook al bij de Dead Space-remake.

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen, al lijken PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc logische keuzes.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Derde persoon snap ik wel qua actie ala Armored Core 6. Maar ze missen wel de kans om de HUD van IronMan's helm te gebruiken in first person.

0

We weten al dik een jaar van deze game en hij is nog in pre-productie. Ik snap nog steeds niet waarom ze games zo vroeg aankondigen.

0
test

Ach, het is alvast fijn om te weten dat de game in ontwikkeling is. Iron Man verdient sowieso een leuke game. Had iets opgevangen dat de creatieve breinen die achter de Guardians of the Galaxy game zitten hier mee aan werken. Zou fijn zijn, want dat was een verrassend leuke game. Vergeet ook niet de Wolverine game die ook nog op het lijstje staat. Voorlopig zoet met Spider-Man 2, lijkt me.

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 20 oktober 2023 - 08:56]

0

Nu horen we er alleen ineens weer 5 jaar niets van als de game al afkomt. Maar het is natuurlijk niet Ubisoft die hieraan werkt. GotG was zeker een vermakelijke game, heb hem opgepakt toen ie op gamepass stond. Fijne game daarvoor, zou hem niet zo snel aanschaffen.

0
test

Ik ben een grote fan van Guardians of the Galaxy. Beetje een no-brainer voor mij om 'm fysiek aan te schaffen. Ook heel herspeelbaar! Iedereen z'n eigen ding, natuurlijk.

0

Zeker ieder zijn ding

0

Aanbevolen voor jou