'Download de day one-patch voor Spider-Man 2 zo snel mogelijk'

'Download de day one-patch voor Spider-Man 2 zo snel mogelijk'

Voert onder andere verbeteringen door aan de eerste missie

Insomniac Games adviseert aankomende spelers van Marvel's Spider-Man 2 om zo snel mogelijk de day one-patch te downloaden.

De fysieke release kan in principe ook zonder het downloaden van patch 1.001.002 gespeeld worden, maar via X meldt Insomniac dat het spelers aanraadt om eerst de patch binnen te halen - om precies te zijn voor men de eerste missie in de game ervaart.

"Deze update verbetert de 'gouden master-versie' van Spider-Man 2 die op disk staat. Dit voert verbeteringen door aan het openingsgedeelte van de game en bevat andere algemene verfijningen voor je ervaring, waaronder extra toegankelijkheidsopties."

Mensen die de digitale versie van de game downloaden, halen automatisch de versie met de patch binnen.

Marvel's Spider-Man 2 komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

View post on X
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou