Dit is waar je de State of Play voor Final Fantasy 7: Rebirth kijkt

Dit is waar je de State of Play voor Final Fantasy 7: Rebirth kijkt

Begint vannacht om 00:30 uur

Voordat de game op 29 februari uitkomt, zendt Sony vannacht een State of Play uit voor Final Fantasy 7: Rebirth. Er wordt een uitgebreide kijk op de aankomende titel beloofd.

Om 00:30 uur begint vannacht de uitzending op YouTube, Twitch en TikTok. De verwachting is dat de presentatie tussen de twintig en dertig minuten duurt.

Als vervolg op Final Fantasy 7: Remake pikt Rebirth weer op waar we in de afgelopen game zijn gebleven. Cloud, Aerith, Tifa en de rest van de groep zijn Midgard ontvlucht en lopen rond in de wildernis, op zoek naar een oplossing voor de wereld die langzaam vergaat . We gaan ook meer te weten komen over het verleden van Cloud zelf, en speelt de iconische antagonist Sephiroth een grote rol. Hoeveel we hiervan te zien krijgen in de State of Play is in ieder geval nog niet zeker.

Watch on YouTube

Naast nieuwe beelden is het zo goed als zeker dat we vannacht ook een demo van Final Fantasy 7: Rebirth kunnen downloaden. De geruchten gingen al een tijdje rond dat dit ging gebeuren, maar dankzij een te vroeg geplaatste trailer weten we nu zeker dat we vannacht al een eerste indruk kunnen krijgen.

Lees ook de preview van Dwayne, die erg te spreken was over de game.

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou