Disney Dreamlight Valley wordt op release toch niet free-to-play

Disney Dreamlight Valley wordt op release toch niet free-to-play

Uitgever komt op eerdere belofte terug

Disney Dreamlight Valley gaat wanneer de game officieel uitkomt geld kosten.

Dat heeft Gameloft aangekondigd. De game is al geruime tijd speelbaar via early access en kost nu nog 29,99 euro. In eerste instantie was het de bedoeling dat het spel free-to-play zou worden wanneer de officiële release plaatsvindt op 5 december. Dat is echter niet meer het geval.

Volgens Gameloft heeft men besloten om er toch een betaalde release van te maken om er voor te zorgen dat de game ondersteund kan blijven worden. "We vinden het belangrijk dat we gratis updates met nieuwe personages, omgevingen kleding, meubels en meer verrassingen uit kunnen blijven brengen. Daarom hebben we de beslissing gemaakt om de game in de voorzienbare toekomst betaald te houden."

Zoals in het schema hieronder valt te zien, komen er op release verschillende versies van de game beschikbaar. Daarnaast komt er een uitbreidingspas beschikbaar genaamd A Rift in Time. Deze wordt op 1 november via een livestream onthuld.

In Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Disney Dreamlight Valley
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In dit geval mag ik hopen dat je de game dan niet opnieuw hoeft te kopen voor een andere console. Dit was namelijk ook één van de zaken die toegezegd waren.

0
test

Was geduldig genoeg om te wachten op de "Free-to-play" launch, maar skip nu deze game door deze bullshit.. heb genoeg andere games om te doen.

0

Aanbevolen voor jou