'Discord op 8 maart naar PlayStation 5'

'Discord op 8 maart naar PlayStation 5'

Volgens bronnen van Insider Gaming komt Discord op 8 maart naar PlayStation 5.

Volgens het platform gaat het daarbij om 'volledige integratie', zoals nu ook het geval is op Xbox-platforms. Daarbij kunnen gebruikers vanaf hun console in Discord-kanalen gesprekken voeren met gebruikers op andere platforms.

Naast Discord-integratie zou de update ook cloudgamen - onder de codenaam Cronus - voor PlayStation 5-games bevatten. PlayStation Plus Premium-abonnees zouden de keuze krijgen om games op hun ssd te installeren of deze via de cloud te spelen.

Tot slot zouden spelers binnenkort al verschillende functies kunnen proberen in een aankomende bètaversie van software-update 7.00. Discord-functionaliteiten zouden daarin echter nog ontbreken.

Discord-integratie voor PlayStation 5 werd officieel aangekondigd in 2021. Afgelopen oktober ontdekten gebruikers al de eerste beelden van de functionaliteit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tof dat Sony de competie direct met oa xCloud aangaat door ook de nieuwste games via cloud te kunnen spelen! XCloud is best aardig als aanvulling, maar voor mij zeker nog geen vervanging voor local console.

0

@ToMaX99 Grappige is dan weer dat die cloudgaming van Playstation dus op Azure draait van Microsoft en ze samen gewerkt hebben om dit tot stand te brengen.

0

Aanbevolen voor jou