Dinsdag komt een grote Assassin’s Creed Valhalla-patch uit

Dinsdag komt een grote Assassin’s Creed Valhalla-patch uit

Ubisoft geeft details over een grote update voor Assassin’s Creed Valhalla die aankomende dinsdag uit moet komen.

Update 1.5.0 is 9 tot 16 GB groot - afhankelijk van het platform - en bevat een rits aan bugfixes, waaronder voor een bug die het onmogelijk maakte om de quest A Brewing Storm af te maken. Ook zijn er verbeteringen voor de stealth-gameplay doorgevoerd; vijanden blijven onder andere langer op hun hoede als Eivor wegduikt, en ze reageren beter op zijn fluitje.

Nieuw is de Saga-moeilijkheidsgraad, waarbij spelers zich niet druk hoeven te maken om gevechten en stealth. Vijanden richten in deze modus minder schade aan en geven je langer de tijd om stealth-handelingen uit te voeren als Eivor gezien wordt.

De update geeft spelers ook meer controle over de gevechtsinstellingen. Zo kan nu aangepast worden hoeveel schade Eivor ontvangt, hoeveel hij zelf aanricht, hoe snel hij weer healt, hoe snel zijn adrenaline hervult en hoeveel leven de vijanden hebben.

Tot slot voegt update 1.5.0 meer controllers-ondersteuning toe aan de pc-versie (Nintendo Switch Pro en Stadia), en bereidt hij de game voor op de komst van uitbreiding Dawn of Ragnarök. In die dlc, die volgens Ubisoft zo’n 35 uur aan content bevat, kruipen spelers in de huid van Odin als hij op zoek gaat naar de dwergenwereld Svartalfheim.

Dit zijn de downloadgroottes van update 1.5.0 voor alle platformen:

Xbox Series X/S: ~12.27 GB

Xbox One: ~9.84 GB

PlayStation 5: ~3.60 GB

PlayStation 4: ~7.94 GB

Pc: ~15.09 GB

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök verschijnt op 10 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. 

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Zo dan heb je nog flink wat te doen haha

0

Vind het wel een beetje cheap hoe Ubisof je kort na release (en niet op zodat reviewers het mee kunnen nemen) mensen een XP booster probeerde aan te smeren en nu opeens allelei settings gaat toevoegen. Ja het is leuk maar dat hoorde er meteen al in te zitten. Had ik bijvoorbeeld een boel kunnen skippen.

0

Aanbevolen voor jou