Diablo 2: Resurrected meer dan 5 miljoen keer verkocht

Diablo 2: Resurrected meer dan 5 miljoen keer verkocht

De remaster van Diablo 2 is meer dan 5 miljoen keer verkocht.

Dat meldt Blizzard in een persbericht (via Windows Central). Sinds zijn release op 23 september van vorig jaar heeft het spel meer dan vijf miljoen (betalende) spelers aangetrokken, aldus de ontwikkelaar.

Blizzard maakt dit nieuws twee weken voor de release van het eerste Ladder-seizoen bekend. Een Ladder is een ranked seizoen in Diablo 2: Resurrected, waarbij spelers op de start ervan nieuwe personages moeten aanmaken. De Ladder start op 28 april.

Voor het eerst in ruim tien jaar tijd voegt Blizzard nieuwe Rune Words toe aan een Ladder, en ook kunnen spelers ervan bepaalde Unique items voor het eerst upgraden. Die Ladder-exclusieve toevoegingen komen na het sluiten van de Ladder ook naar de singleplayer en reguliere (niet-Ladder-)multiplayer van Diablo 2: Resurrected.

Recent kwam update 2.4 van het spel uit, met enkele balans-aanpassingen die meer speelstijlen en builds rendabel maken. Deze week werd bekend dat de ontwikkelaar van Diablo 2: Resurrected, Vicarious Visions, officieel is opgenomen in Blizzard en in het vervolg Blizzard Albany zal heten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb deel 1 + Hellfire en 2 + DLC helemaal grijs gespeeld ... deze heb ik dan ook gekocht de remake ... Deel 3 vond ik zelf wat minder maar ik kijk wel erg uit naar 4 omdat het weer de dark settings zijn ik vermaak me kostelijk mer de D2 R en hoop dat de nieuwe dingen die toegevoegd gaan word ook weer veel uren zal opleveren

0
test

Super remaster! Als ze dezelfde liefde en tijd aan warcraft 3 remaster hadden besteed, was dat een ongekend succes geworden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou