Details van tweede Final Fantasy 16-uitbreiding volgen in maart

Details van tweede Final Fantasy 16-uitbreiding volgen in maart

Er is nog niets bekend over The Rising Tide

Op 22 maart volgen er meer details over The Rising Tide, de tweede uitbreiding voor Final Fantasy 16.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. Op die dag wordt er om 17:30 uur Nederlandse tijd live een PAX East-panel uitgezonden via Twitch waarin ontwikkelaars Naoki Yoshida, Takeo Kujiraoka en Michael-Christopher Koji Fox praten over de uitbreiding.

Er is nog niets bekend over de tweede dlc van FF16. Afgelopen december verscheen de eerste uitbreiding, Echoes of the Fallen, al. Echoes of the Fallen draait om vreemde, duistere kristallen die op de zwarte markt va Valisthea terechtkomen. Clive en zijn metgezellen gaan op onderzoek uit en stuiten op een groep verdachte handelaars. Dit leidt ze naar een verlaten Fallen-toren genaamd de Sagespire, een nieuwe kerker om te verkennen.

De uitbreidingen kunnen los gekocht worden, maar er is ook een seizoenspas beschikbaar voor 25 euro. Final Fantasy 16 kwam vorig jaar uit voor PlayStation 5 en ontving een 9 van Erik Nusselder: "Final Fantasy 16 is een gedurfd en ambitieus actie-avontuur vol memorabele momenten, aangrijpende wendingen en een nieuw, flitsend vechtsysteem dat uitstekend uitpakt. Het was misschien nog beter geweest als de game helemaal afscheid had genomen van zijn rpg-roots, maar de liefde voor Final Fantasy en epische verhaalvertellingen is tijdens elke minuut voelbaar."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou