Details van geannuleerde Mandalorian-game gedeeld

Details van geannuleerde Mandalorian-game gedeeld

Game zou in ontwikkeling zijn geweest bij Respawn Entertainment

Er zijn details van de vermoedelijk geannuleerde Mandalorian-game van Respawn Entertainment online gedeeld.

Eerder gingen er al geruchten dat Respawn - ook bekend van de Star Wars Jedi-games en Apex Legends - aan een Star Wars-game gebaseerd op The Mandalorian werkte. Eerder deze week kondigde Electronic Arts een ontslagronde aan, waarbij werd gemeld dat een first-person Star Wars-game van Respawn is geannuleerd.

Insider Gaming claimt nu dat het inderdaad om de Mandalorian-game ging, en geeft details over het geannuleerde spel. De game zou zich richten op een Mandalorian-premiejager (niet dezelfde als die uit de Disney Plus-serie). Spelers zouden het heelal afreizen om op doelwitten te jagen. De 'den' zou de thuisbasis van spelers zijn, met daarin het ruimteschip, een upgradestation en een map van het heelal. Hier zou men uit verschillende doelwitten kunnen kiezen.

Het spel zou geen openwereldspel bevatten - in plaats daarvan zouden er lineaire levels met enkele open gebieden om te verkennen zijn. De combat zou erg snel en vloeiend zijn, mede door het gebruik van een jetpack. Ook zou de Mandalorian spectaculaire 'takedowns' uit kunnen voeren op vijanden. De belangrijkste vijanden zouden Stomtroopers zijn, al zouden er ook tussenbazen zijn, zoals AT-ST-walkers.

Insider Gaming claimt dat zowel ontwikkelaars als iedereen die de kans kreeg een vroege versie van de game te spelen enthousiast waren over de game. Feedback uit speeltests waren louter positief. Wel zou de game nog flink wat ontwikkeltijd nodig hebben gehad. Het spel was schijnbaar in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer. Ik had hier wel oren naar.

1
test

"De game zou zich richten op een Mandalorian-premiejager (niet dezelfde als die uit de Disney Plus-serie). Spelers zouden het heelal afreizen om op doelwitten te jagen. De 'den' zou de thuisbasis van spelers zijn, met daarin het ruimteschip, een upgradestation en een map van het heelal. Hier zou men uit verschillende doelwitten kunnen kiezen." Jammer, waarom altijd een Mandalorian als bounty hunter. Ja ze zien er cool uit als soort van scifi ridders en ze hebben een verhaaltje van dat hun wereld vernietigd is en ze verspreid zijn over het heelal. Ik had graag wat meer vrijheid gehad waar je je eigen personage kan maken. Daar zal ook zat verhaal achter kunnen zitten. Bij Shadows of the Empire was je bv ook geen mandalorian. De opzet verder is super, zo zou ik het ook graag zien en dan net als in de hitman games dat er meerde manieren zijn om de job done te krijgen. Maarja helaas is tie geannuleerd en hebben we helemaal niks.

0

Aanbevolen voor jou