Details rondom nieuwe Ghost Recon-game uitgelekt

Details rondom nieuwe Ghost Recon-game uitgelekt

'Project Over' zou in 2025 of 2026 moeten verschijnen

De eerste details rondom een nieuwe Ghost Recon-game, die de codenaam Project Over draagt, zijn naar buiten gekomen.

Insider Gaming deelde deze details. De redactie van de website heeft gepraat met anonieme bronnen en heeft zelfs beelden gezien. De game zou ergens in 2025 of 2026 moeten verschijnen en een realistische, militaire, tactische shooter met squads worden. Daarbij zou er inspiratie zijn gehaald uit franchises als Call of Duty, Battlefield en Squad.

Project Over zou zich tijdens de Naiman War afspelen, een fictionele oorlog, en draaien om de 'Ghosts' - oftewel de speler en diens teamgenoten. Het zou de bedoeling zijn om het oorlogsgebied te infiltreren en geheime missies uit te voeren om een verrader op te sporen.

Daarbij zou de game controversiële scenes niet uit de weg gaan. Zo zou er een moment zijn dat het team bijna een man met een baby neerschiet, omdat men in eerste instantie denkt dat hij een bom vasthoudt.

Volgens Insider Gaming zijn de graphics van het spel een significante verbetering ten opzichte van eerdere delen in de reeks, en het beste vergelijkbaar met de shooter Ready or Not. Officieel is er nog geen nieuwe Ghost Recon-game aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou