Details grafische modi God of War Ragnarök bekend

Details grafische modi God of War Ragnarök bekend

De details van de grafische modi van God of War Ragnarök op de PlayStation 5 zijn bekend.

Vanaf vandaag wordt het mogelijk om God of War Ragnarök vooruit te bestellen. Onder andere op Amerikaanse websites zijn al productpagina’s ingericht met daarop meer informatie over de game. Zo is nu bekend geworden welke grafische modi bij de PlayStation 5-versie van het spel zijn inbegrepen.

Volgens retailers zijn er twee grafische modi: een met een vaste resolutie van 4K die draait op 30 beelden per seconde, en een dynamische resolutie, upscaled naar 4K en gericht op 60 beelden per seconde. “Aanschouw verbeterde reflecties, verlichting en schaduwen, evenals meer geometrische details en verbeterde vervormbare sneeuw”, aldus de winkelpagina’s over de 30 fps-modus. Mogelijke grafische modi voor de PlayStation 4 worden niet genoemd op de winkelpagina’s.

Ook andere PlayStation 5-features worden uitgelicht. Zo wordt benoemd dat God of War Ragnarök gebruikmaakt van de haptic feedback en adaptive triggers van de DualSense-controller. Ook ondersteunt Ragnarök 3D Audio op headsets en tv-speakers.

Vooruitbestelling van Ragnarök starten vandaag, ook in Nederland. Er zijn verschillende versies: de Standard Edition, de Digital Deluxe Edition (met enkele skins, de digitale soundtrack, een digitaal mini-artbook, een avatar-set en een PS4-thema), de Collector’s Edition (met daarbovenop steelbook, twee snijwerken van de Vanir Twins, een Dwarven dobbelset en een replica van Mjölnir) en de Jötnar Edition (met een 7-inch plaat van de muziek van Bear McCreary, een pinset, een Draupnir-ring, Brok’s dobbelset – met een metalen finish –, een stoffen kaart van Yggdrasil, een steelbook, snijwerken en de Mjölnir-replica). 

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, toen de pre-orders live gingen gelijk gekocht! Voor mij toch wel een zekerheidje. Zin in!

0

Aanbevolen voor jou