Destiny 2: The Final Shape-trailer neemt kijkers mee in de Traveler

Destiny 2: The Final Shape-trailer neemt kijkers mee in de Traveler

De nieuwe uitbreiding is vanaf 4 juni beschikbaar

Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende Destiny 2-uitbreiding The Final Shape.

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, rondt het verhaal van de Light and Darkness-saga af. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler. De trailer toont dan ook beelden van deze locatie.

The Final Shape bevat een nieuwe subklasse genaamd de Prismatic, die bepaalde mogelijkheden van andere klassen kan combineren. Zij hebben zowel een Light- als Dark-meter, en zodra die door schade aan te richten bij vijanden gevuld zijn, kan men een nieuw krachtlevel genaamd Transcendence bereiken. Dit geeft alle klassen die de Prismatic-subklasse gebruiken een speciale granaat. Hunters krijgen daarbij een vuur- en ijscombo, Titans kunnen Strand en Arc combineren en Warlocks zowel Stasis als Void tegelijkertijd inzetten.

The Final Shape introduceert ook een nieuwe Exotic-klasse die uitermate geschikt is voor mensen die Prismatic gebruiken. Daarmee kunnen spelers random perks van andere Exotics 'stelen' en deze combineren tot één Exotic. Tot slot wordt ook een nieuwe vijandtype geïntroduceerd in de uitbreiding. De Dread worden beschreven als de "belichaming van The Witness", en bestaan uit de Weaver, Subjugator, Grim, Attendant en Husk.

Eind vorig jaar werd The Final Shape al uitgesteld - de uitbreiding staat nu gepland voor een release op 4 juni. Eerder deze maand is Into the Light begonnen, een soort pre-evenement om spelers klaar te stomen voor The Final Shape. Hiermee zijn twaalf favoriete wapens opnieuw toegevoegd, alsmede een nieuwe Hall of Champions-verzamelplek, de Phanteon-raid-boss-gauntlet, nieuwe PvP-maps en hernieuwde Exotic-missies.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, shit, ik ben toch weer hyped. Destiny doet toch echts speciaals met zijn gameplay en setting. Ik heb genoeg aan te merken op seasonal story telling, sunsetting en de FOMO-opzet, maar 1 trailertje met nieuwe content en ik wil weer spelen. En dat als solo-speler die nog nooit een raid of dungeon heeft gedaan...

0

Aanbevolen voor jou