Destiny 2 Showcase staat in augustus gepland

Destiny 2 Showcase staat in augustus gepland

Bungie onthult daarin de toekomst van de game

Op 22 augustus zendt Bungie een nieuwe Destiny 2 Showcase uit.

Dat heeft de ontwikkelaar laten weten. De presentatie begint om 18:00 uur. Het is dezelfde dag als de Gamescom Opening Night Live-show.

Volgens Bungie kunnen spelers "ontdekken wat er volgt" voor Destiny 2. Daarmee doelt de ontwikkelaar waarschijnlijk op The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game waarmee The Light and Darkness-saga wordt afgesloten.

Vorig jaar kocht Sony PlayStation Bungie op voor 3,6 miljard dollar. De ontwikkelaar die vooral bekend werd door de Halo-franchise mag echter zelf blijven bepalen op welke systemen het diens games uitbrengt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zijn er nog mensen die dit spelen? Ik heb ooit geprobeerd de game op te pakken, maar raakte al snel de draad kwijt. Er was zoveel te doen en zag door de bomen het bos niet meer. En dat terwijl ik deel 1 echt kapot gespeeld heb. Daar zat wat mij betreft veel meer een logisch te volgen pad in.

2
test

Ik heb het ongeveer 2 jaar geleden geprobeerd te spelen. Ik wou vanaf het begin weer starten met een nieuwe character en alles. Was er aardig hyped voor. Had zelfs nog lore video's van Destiny 1 opgezocht dat de game helpt te verbinden lore/verhaal wijs met destiny 2. Mijn character gemaakt en helemaal ready om te gaan, kom ik er achter dat ze het hele verhaal van "The Red War" (het basis campaign en verhaal) er uit hebben gesloopt en je ergens wordt gedropt midden in het verhaal en zoek het maar uit. Helaas toen maar de game verwijdert en niet meer na omgekeken :-(

0
test

Zeker, al jaren trouwe speler. Dit jaar niet fantastisch content maar vorig jaar was het spectaculair. Ik hoop op een mooi aankomend seizoen :)

0
test

Het is inderdaad een behoorlijke zooi wanneer je net pas begint. Er zijn zoveel dingen om te doen dat je al snel de draad kwijtraakt. Uiteindelijk had ik geleerd om dingen gewoon stuk voor stuk te doen en kwam zo langzaam verder. Vraag me niet waar het verhaal precies over gaat want dat is me sinds Destiny 1 al niet helemaal duidelijk, maar het was best leuk om een tijdje te spelen. Dat stopte toen ze ineens veel content gingen verwijderen waaronder mijn favoriete guns en planeet. Ook content waar men voor had betaald werd zonder pardon verwijderd en zelfs content die voorheen gratis was belandde achter een pay wall. Het grootste mispunt blijft voor mij wel het hele upgrade systeem dat veel te langdradig is. Ook lijkt het alsof al je behaalde gear waar je veel tijd in had gestopt op het einde van een seizoen niets meer waard is. Er zijn genoeg games die het gevoel van progressie vwel beter doen zonder je te laten denken dat je geld voor niets hebt uitgegeven. Ik vond het jammer want de besturing en het schieten is echt heerlijk zoals van Bungie gewend. De rest is gewoon te chaotisch en inmiddels on geïnspireerd dat het voor mij niet meer de moeite waard is.

0
test

Gelukkig hebben ze dit aangepakt en is het nu zeker wel waardevol om spullen te verzamelen :)

0

Aanbevolen voor jou