Destiny 2-regisseur vertrekt bij Bungie

Destiny 2-regisseur vertrekt bij Bungie

Hij geeft het stokje over aan het hoofd gamedesign van de Destiny-games

Joe Blackburn, de regisseur van Destiny 2, heeft aangekondigd te vertrekken bij ontwikkelaar Bungie.

Dat meldde hij op X. Hij vertrekt in februari wanneer er intern binnen het bedrijf een uitgebreide speeltest voor de nieuwe Destiny 2-uitbreiding The Final Shape wordt gehouden. "Dat is het uitgelezen moment voor mij om de fakkel door te geven aan het volgende leiderschapstijdperk."

Blackburn zal vervangen worden door Tyson Green, die al sinds 1999 bij Bungie werkt. Hij begon zijn carrière bij het bedrijf als leveldesigner aan Myth 2, en heeft sindsdien aan de meeste games van de ontwikkelaar gewerkt. Hij was het hoofd van gamedesign van zowel Destiny als Destiny 2.

Afgelopen november stelde Bungie de release van The Final Shape uit naar 4 juni. Het bedrijf, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Sony Interactive Entertainment, had ook te kampen met een forse ontslagronde.

View post on X

Overigens werd ook een samenwerking met EA voor een Destiny 2 Mass Effect-crossover aangekondigd die op 13 februari begint. Via de Eververse-winkel komt er een Normandy Crew Bundle-beschikbaar met daarin onder andere een N7-armorset geïnspireerd door Commander Shepard.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou