Death Stranding: Director's Cut-gameplay toont nieuwe content

Death Stranding: Director's Cut-gameplay toont nieuwe content

Een uitgebreide gameplayvideo van Death Stranding: Director's Cut toont allerlei nieuwe content in de nieuwe editie van Hideo Kojima's game.

De video werd vanavond tijdens de Gamescom Opening Night Live-show getoond. De Director’s Cut van Death Stranding bevat nieuwe mogelijkheden tijdens gevechten, een 'master gun' en gemonteerde machinegeweren. Ook bevat de game een nieuwe schietgalerij om te oefenen met de verschillende wapens, een 'Fragile Circuit-racebaan' en zijn er nieuwe missies en gevechten beschikbaar.

Tot slot zijn er ook nieuwe manieren om het voortbewegen door de spelwereld en het pakketjes vervoeren makkelijker te maken. Zo is er een 'buddy bot' die meeloopt en spelers kan dragen, een soort katapult om pakketten te verplaatsen en een ramp om met de motor over ravijnen te springen.

Death Stranding: Director's Cut komt op 24 september op PlayStation 5 uit. Eigenaren van de PS4-versie kunnen voor ongeveer 10 euro upgraden naar de Director's Cut op PS5. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Walking Simulator upgrade 2.0 :)

0
test

Lange tijd niet zo'n goede game gespeeld. Het verhaal is meesterlijk in elkaar gezet, de gameplay komt in het begin moeizaam op gang maar eenmaal verder een geweldige uitdaging. Echt een aanrader

0

Aanbevolen voor jou