Death Stranding 2: On the Beach verschijnt in 2025

Death Stranding 2: On the Beach verschijnt in 2025

De nieuwe trailer toont dat het vervolg minstens zo gek wordt als het origineel

Een nieuwe trailer van het vervolg op Death Stranding die tijdens de State of Play woensdagavond werd uitgezonden, bevestigt de naam en het releasejaar van de game. Het spel heet Death Stranding 2: On the Beach en komt in 2025 op PlayStation 5 uit.

Het vervolg op Death Stranding werd eind 2022 tijdens The Game Awards aangekondigd. Diverse acteurs en actrices uit de eerste Death Stranding keren terug, waaronder Léa Seydoux, Norman Reedus en Troy Baker. Ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning hebben rollen in de game.

In de bijna tien minuten durende trailer zijn diverse van de bovengenoemde acteurs - waaronder Reedus, Baker en Seydoux, te zien. De trailer bevat onder andere een spectaculair gevecht waarin het personage dat Baker speelt met een soort gitaar vecht. Duidelijk is in ieder geval dat water een belangrijke rol in dit vervolg speelt.

Death Stranding verscheen in 2019 op PlayStation 4 en kwam later ook uit op PlayStation 5 en pc. Het is de eerste game die Kojima ontwikkelde met zijn studio Kojima Productions nadat hij de banden brak met uitgever Konami, waar hij de Metal Gear-reeks voor ontwikkelde. Het spel biedt een uniek concept, waarbij spelers door een post-apocalyptisch landschap lopen om pakketten te bezorgen. Zoals gebruikelijk bij games van Kojima worden gameplaysegmenten afgewisseld met soms langdurige filmpjes waarin vooral het verhaal en dialogen centraal staan.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een trailer, niet normaal! Een game waar ik absoluut geen deel 2 van nodig had tot het zien van dit. Hier zit zo ongelofelijk veel moois in gestopt, dit is hoe je een trailer maakt.

[Reactie gewijzigd door WinNow op 31 januari 2024 - 23:21]

2
test

Of niet dan! Meteen weer zin om de eerste Death Stranding te spelen die ik hier op Gamer ooit een 9,5 heb gegeven (en waar ik nog steeds achter sta). Sterker nog: ik heb de Director's Cut zojuist besteld!

3
test

idd, zojuist ook besloten dat Directors Cut bij mij op de lijst komt (staat op m'n steam wishlist) na mijn huidige All in borderlands 3 playthrough.

0

zo death stranding maar weer geïnstalleerd na het zien van die trailer gelijk weer zin in deel 1. Man man man is het al 2025

0

Aanbevolen voor jou